COMENTARIU: Angelina Jolie şi Brad Pitt. Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood - GALERIE FOTO, VIDEO

Jolie şi Pitt, numiţi de lumea largă "Brangelina" au fost cel mai strălucitoar cuplu din lumea showbiz-ului de la Hollywood. Actorii sunt iconici pentru frumuseţe şi glamour, filmele de succes şi activismul social. S-au căsătorit în 2014, după ce au petrecut un deceniu împreună.

5898 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU: Angelina Jolie şi Brad Pitt. Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood - GALERIE FOTO, VIDEO

COMENTARIU: Angelina Jolie şi Brad Pitt. Cea mai frumoasă poveste de dragoste de la Hollywood - GALERIE FOTO, VIDEO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Actriţa Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de actorul Brad Pitt, soţul ei vreme doi ani şi partener încă din 2005, a declarat avocatul vedetei marţi, semnalizând sfârşitul unuia dintre cele mai strălucitoare şi puternice cupluri de la Hollywood.

Relaţia lor a fost "hrană" şi materie primă constantă pentru tabloide, poveştile din presă concentrându-se pe rolul pe care Jolie l-a jucat în destrămarea mariajului lui Pitt cu actriţa Jennifer Aniston şi, mai recent, pe posibilele probleme din cuplu.

Pe buzele tuturor este că dragostea celor doi n-ar fi trebuit să se sfârşească. Despărţirea demitizează din nou dragostea în sânul Hollywood-ului, în lumina reflectoarelor. Toţi credeau cu tărie că frumoasa diafană cu privire de prădătoare, Angelina, şi Brad, actorul superb cu ochi enigmatici, vor fi împreună până când frumuseţea lor va păli, înspre bătrâneţe.

Comentatorii din mass-media au reacţionat cu surprindere şi tristeţe la aflarea veştii că "Brangelina" se despart. "Ziua de astăzi va fi reamintită drept cea în care dragostea a murit", scrie revista Vogue într-o relatarea amănunţită despre divorţul Angelinei de Brad.

Azi-noapte social media a vibrat, toate reţelele de socializare au fost invadate cu tag-ul #brangelina, menţionat de aproximativ 720 de ori pe minut pe Twitter, un număr de trei ori mai mare decât cel înregistrat după Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, în conformitate cu analiza companiei Zoomph.

Jolie, în vârstă de 41 de ani, care a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru rolul său din "Girl, Interrupted", în 2000, a fost casatorită anterior cu actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton.

Pitt, în vârstă de 52 de ani, s-a căsătorit cu Jennifer Aniston în 2003, când el şi Jolie au filmat "Mr. & Mrs. Smith," povestea celor doi asasini plătiţi, fără să ştie, să se ucidă unul pe celălalt. Au existat relatări despre o posibilă relaţie între Jolie şi Pitt după film, dar Jolie a declarat atunci pentru Vogue că au fost doar "foarte, foarte buni prieteni", până când Pitt şi Aniston au divorţat în 2005.

Înainte de a se căsători în august 2014, Jolie si Pitt au declarat că nu îşi vor uni destinele până când cuplurilor de acelaşi sex nu li se va permite să se căsătorească.

În timp ce Pitt şi Jolie au câştigat lauda tuturor pentru chimia de pe marile ecrane în "Mr. & Mrs. Smith", cea mai recentă colaborare cinematografică a celor doi, "By the Sea", de anul trecut, a spus povestea unui mariaj în derivă. Jolie a semnat scenariul şi regia filmului.

Jolie s-a înstrăinat de tatăl ei, actorul Jon Voight, dar el a făcut o declaraţie pentru "Inside Edition", după ce fiica sa a depus actele de divorţ. "Este foarte trist", a spus Voight. "Ceva foarte serios trebuie să se fi întâmplat pentru ca Angelina să ia o decizie de genul ăsta.", a adăugat Jon Voight potrivit Reuters.

Peter Walzer, un avocat din California, care a reprezentat-o pe actriţa Katie Holmes în divorţul de superstarul Tom Cruise, a declarat într-un interviu telefonic că i se pare neobişnuit că Jolie a căutat custodia fizică exclusivă a copiilor. Acţiunea este echivalentă cu a spune Pitt nu era competent să fie părinte. "Este o insultă", a spus Walzer.

Jolie a avut o reputaţie de noncomfromistă la începutul carierei sale, dar apoi şi-a asumat cauze umanitare şi a fost numită reprezentant special pentru Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi U.N..

Ea a călătorit în Afganistan, Sudan, Tanzania, Irak şi Iordania pentru a atrage atenţia asupra situaţiei refugiaţilor şi a celor defavorizaţi.

Cuplul a fondat o fundaţie pentru a finanţa reconstrucţia de case în New Orleans, dupa uraganul Katrina. Împreuna au fondat şi Fundaţia Jolie-Pitt, în 2006, pentru a ajuta organizaţiile de caritate din întreaga lume.

Printre copiii lor se numără doi fii adoptaţi din Cambodgia şi Vietnam, şi o fiică adoptată din Etiopia. Jolie şi Pitt au trei copii biologici.

Numele celor şase copii ai cuplului sunt: cei trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Pentru a încuraja alte femei, Jolie a vorbit public despre intervenţiile chirurgicale pe care le-a suferit 2013 şi 2015 de extirpare a sânilor, ovarelor şi trompelor uterine, ca o măsură preventivă pe fondul unui istoric familial de cancer.

Actriţa a vorbit despre felul în care Brad Pitt a sprijinit-o după dubla mastectomie pe care a suportat-o în 2013 şi în procesul de recuperare care a urmat după acea intervenţie medicală.

"Am trecut prin multe lucruri împreună. Asta ne-a apropiat şi mai mult, iar acest lucru cred că se întâmplă adeseori atunci când doi oameni cresc împreună o familie", a spus Jolie.

În plus faţă de Oscarul câştigat, Jolie a fost nominalizată la Premiul Oscar şi pentru filmul "Changeling", în 2008. Printre cele mai cunoscute filme în care a jucat Brad Pitt se numără "The Curious Case of Benjamin Button," "Inglourious Basterds," "Moneyball," şi filmele din franciza "Ocean's 11".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici