Brad Pitt va juca în "Allied", film ce va avea premiera pe 23 noiembrie

Actorul american va juca într-un thriller romantic a cărui acţiune se petrece în perioada celui de-al doilea Război Mondial, alături de actriţa franceză Marion Cotillard, informează variety.com.

1725 afișări
Imaginea articolului Brad Pitt va juca în "Allied", film ce va avea premiera pe 23 noiembrie

Brad Pitt va juca în "Allied", film ce va avea premiera pe 23 noiembrie (Imagine AFP / Mediafax Foto)

"Allied" este un film produs de GK Films, regizat de Robert Zemeckis. Filmările au loc în Londra, dar şi în Insulele Canare.

Scenariul este semnat de Steven Knight, care a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scenariu original, în 2004.

Producătorilor Zemeckis şi Steve Starkey, li se va alătura Graham King, care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film ("The Departed"/ "Cârtiţa", 2006).

Producătorii executivi ai peliculei vor fi Denis O’Sullivan, Jack Rapke, Jackie Levine, Patrick McCormick şi Knight.

Brad Pitt va interpreta un ofţer de intelligence care, aflat într-o misiune mortală în spatele liniilor inamice în Africa de Nord a anului 1942, se întâlneşte cu o luptătoare a Rezistenţei Franceze, interpretată de actriţa franceză Marion Cotillard. Reuniţi în Londra, relaţia lor este ameninţată de presiunile extreme ale războiului.

Alături de cei doi, pe marile ecrane vor apărea şi Jared Harris, Lizzy Caplan, care a jucat în "Masters of Sex" şi Matthew Goode, recunoscut pentru rolul din serialul britanic "Downton Abbey".

Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball". Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Bastards" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit, în 2014, primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave".

Anul acesta, actorul a fost din nou nominalizat la premiile Oscar pentru pelicula The Big Short, căruia i-a fost producător, dar şi actor principal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici