Adele îşi cumpără mobilă second hand

Cântăreaţa britanică Adele, care are o avere de milioane de lire sterline, alege să îşi cumpere mobilă second hand de la magazine de chilipiruri, pentru a mobila camerele de oaspeţi ale reşedinţei pe care o deţine în Sussex, sudul Marii Britanii, informează contactmusic.com.

576 afișări
Imaginea articolului Adele îşi cumpără mobilă second hand

Adele îşi cumpără mobilă second hand

"Adele este ca orice persoană normală - îi plac chilipirurile. Preferă să cumpere de la magazinele localnicilor, aşa că magazinele de chilipiruri sunt singurele către care se îndreaptă", a spus pentru The Sun o sursă din anturajul artistei.

Însă, deşi economiseşte bani din mobilă, Adele nu se zgârceşte atunci când este vorba să cumpere alte accesorii pentru casă. Astfel, luna trecută, surse au dezvăluit că Adele şi soţul ei, Simon, au cheltuit zeci de mii de lire sterline pe două opere cu imagini ale unor fluturi semnate de Andy Warhol. Cei doi intenţionează, de asemenea, să achiziţioneze creaţii aparţinând lui Damien Hirst şi Banksy.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani a cheltuit recent 15.000 de lire sterline pe jocuri video, maşini de pinball şi un joc cu arme.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici