Adolf Hitler devine personaj 3D, într-un film inspirat de un volum de benzi desenate

Adolf Hitler va fi recreat cu ajutorul tehnologiei 3D în lungmetrajul "I Killed Adolf Hitler", un film SF de acţiune inspirat de volumul de benzi desenate omonim, ce va fi produs de aceeaşi echipă de cineaşti care a realizat pelicula "Iron Sky"

256 afișări
Imaginea articolului Adolf Hitler devine personaj 3D, într-un film inspirat de un volum de benzi desenate

Adolf Hitler

Filmul va spune povestea a doi asasini profesionişti din Londra, care sunt trimişi înapoi în timp pentru a-l asasina pe Fuhrer, informează screendaily.com.

Timo Vuorensola, regizorul peliculei finlandeze "Iron Sky" - un film despre un grup de nazişti care construiesc o bază secretă pe Lună -, va regiza acest proiect cinematografic, iar filmările vor debuta la începutul anului 2013.

Proiectul dispune de un buget de producţie care depăşeşte suma de 10 milioane de dolari.

Pentru a-l recrea pe Hitler pe marele ecran, noul film va folosi tehnici digitale asemănătoare celor folosite pentru crearea personajului Gollum din trilogia "Stăpânul inelelor".

"Vom face un pas şi mai departe şi personajul Hitler va fi şi mai credibil - va fi un personaj real", a spus regizorul Timo Vuorensola.

Scenariul pentru acest film, scris de DC Walker, va avea la bază volumul norvegian de benzi desenate "I Killed Adolf Hitler", scris de scriitorul, desenatorul şi caricaturistul John Arne Sæterøy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici