Adrian Despot, CRITICAT pe Facebook după semifinala "Vocea României": "Cel mai slab antrenor ever. Priveşte la Tudor Chirilă şi ia notiţe"

Situatie în premieră a fost înregistrată vineri seară, când a avut loc, în direct, semifinală concursului de talente “Vocea României”, scrie ONE.

14870 afișări
Imaginea articolului Adrian Despot, CRITICAT pe Facebook după semifinala "Vocea României": "Cel mai slab antrenor ever. Priveşte la Tudor Chirilă şi ia notiţe"

Adrian Despot, CRITICAT pe Facebook după semifinala "Vocea României": "Cel mai slab antrenor ever. Priveşte la Tudor Chirilă şi ia notiţe"

Adrian Despot a plâns cu lacrimi după ce concurenta sa, Andrada Creţu, a cântat. Despot plângea atât de tare, încât de trei ori când I s-a dat cuvântul, nu a fost în stare să formuleze o frază.

Andrada a interpretat “Nothing Else Matters”, de la Metallica, iar Despot a reuşit să suspine: “Melodia pe care ai cântat-o în seară asta este foarte importantă pentru mine. Şi tu eşti la fel de importantă pentru mine”, afirmaţie surprinzătoare, mai ales că lui Mano Raduly Botond, celălalt concurent al său, nu i-a făcut vreo declaraţie încărcată de vreo semnificaţie de-a lungul show-ului.

Pagina de Facebook a solistului de la “Viţa de vie” conţine, de asemenea, reproşuri aduse lui Despot. “Prima reacţie când am văzut că nu a ieşit Mano finalist: am dat unfollow acestei pagini! Nu pot să cred că cea mai bună voce a plecat din concurs! Melodia care a cântat-o Andrada i se potrivea mai bine lui Mano! Mano a avut parte doar de piese care l-au defavorizat cu excepţia “In my defence”, pe care a ales-o fără ajutorul antrenorului!”, a scris unul dintre internauti.

“Domnule Despot aţi favorizat-o pe Andrada până la capăt,da? Ei bine aflaţi că aveţi cea mai slabă voce dintre concurenţii finalişti. Andrada nu e voce de finală, nici măcar nu ştiu cum a ajuns până aici. Să-ţi fie ruşine! N-aş mai îndemna vreodată că un concurent veritabil precum a fost Mano să va aleagă că antrenor. Sunteţi extrem de nedrept şi rasist. Priveşte la Tudor Chirilă şi ia notiţe. El într-adevăr e un OM MARE. El apreciază OMUL, indiferent de naţionalitate,etnie,sex...dovadă vie CE a făcut cu Jane, care,deşi nu e româncă a mers cu ea până în pânzele albe, a crezut în ea, nu s-a dat în lături o clipă. Astăzi, favorizând-o pe Andrada v-aţi irosit şansele pentru finală şi aţi terfelit prin noroi un diamant, o voce unică ce te depăşeşte cu mult. RUŞINE SĂ-ŢI FIE. Cel mai slab antrenor ever. ”, a mai scris cineva.

“Sunt dezamăgită total ! Chiar îmi pare foarte rău pentru Mano ! Adi, iacătă că lacrimile tale din timpul concursului şi-au făcut efectul .... Te-ai ales cu Andrada ..! Deci, clarr n-o să mai urmăresc acest concurs care în concepţia mea este o făcătură ... Acum mi s-a dovedit lucrul acesta ..Păcat că mi-am pierdut timpul cu aşa ceva…”, scrie o altă fană a emisiunii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici