Apple ar urma să cumpere aplicaţia Shazam. Ce sumă este dispus să ofere gigantul din Cupertino

Apple ar putea achiziţiona Shazam, aplicaţia de recunoaştere a melodiilor, şi ar urma să plătească 400 de milioane de dolari, potrivit BBC News, care citează site-ul techcrunch.com.

731 afișări
Imaginea articolului Apple ar urma să cumpere aplicaţia Shazam. Ce sumă este dispus să ofere gigantul din Cupertino

Apple ar putea cumpăra Shazam pentru 400 de milioane de dolari

Shazam, o companie de software din Marea Britanie fondată în 1999, le permite oamenilor să îşi folosească smartphone-ul sau computerul pentru a identifica sau cumpăra melodii, după un fragment muzical.

Shazam, care susţine că are peste 100 de milioane de utilizatori lunari, realizează cea mai mare parte a veniturilor din comisioane plătite pentru referinţe către iTunes Store, aplicaţie dezvoltată de Apple.

Nici Apple, nici Shazam nu au comentat ştirea publicată iniţial pe site-ul techcrunch.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici