Adriana Bahmuţeanu: Nu ştiu ce problemă are soţul meu. Să se pronunţe instanţa

Adriana Bahmuţeanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, în legătură cu sesizarea depusă în instanţă de Silviu Prigoană în vederea emiterii unui ordin de protecţie a celor doi copii minori ai cuplului, că nu ştie ce problemă are soţul ei şi că rămâne ca judecătorul să se pronunţe.

1843 afișări
Imaginea articolului Adriana Bahmuţeanu: Nu ştiu ce problemă are soţul meu. Să se pronunţe instanţa

Adriana Bahmuţeanu: Nu ştiu ce problemă are soţul meu. Să se pronunţe instanţa (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că a depus la instanţă o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protecţie a celor doi copii minori, "pentru că aceştia au dispărut din casă şi nu s-au mai întors în 48 de ore", arătând că nu a cerut divorţ, custodie sau partaj.

"E absolut penibil să-mi spăl rufele în public", a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru MEDIAFAX.

Aceasta a mai spus că nu ştie de ce soţul ei a procedat astfel. "Nu înţeleg ce problemă are, când el e în călătorie de afaceri în străinătate", a spus Bahmuţeanu.

Ea a precizat că se află la "un resort lângă Bucureşti", cu copiii, pentru câteva zile, să stea la aer curat.

Întrebată dacă l-a anunţat pe Silviu Prigoană că va pleca cu copiii în vacanţă, Bahmuţeanu a răspuns: "Nu am vorbit foarte mult, pentru că era o situaţie tensionată în casă, de aceea am şi vrut să-i duc la aer curat (pe copii, n.r.)".

Silviu Prigoană i-a desfăcut contractul de muncă la postul Etno TV, unde ea era manager. "Nu aşa te porţi cu mama copiilor tăi", a spus Adriana Bahmuţeanu.

Sesizarea lui Silviu Prigoană, care are ca obiect "ordonanţă preşedinţială ordin de protecţie", a fost înregistrată în 7 august la Judecătoria Sectorului 3, soţia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoană, având calitatea de pârât. Cauza are termen de judecată în 5 septembrie.

Silviu Prigoană a spus că în sesizarea depusă la Judecătoria Sectorului 3 cere să fie dispus un ordin de protecţie pentru cei doi copii minori ai lui, arătând totdată că a făcut şi plângere la poliţie.

"Aceasta este procedura legală în România", a precizat Silviu Prigoană.

Întrebat de ce a făcut aceste sesizări, Prigoană a răspuns că "au dispărut copiii din casă".

"Nu eram acasă. Am depus sesizările pentru că au dispărut copiii din casă, nu s-au mai întors în 48 de ore", a precizat Silviu Prigoană, care a arătat că aşa este noua lege ce reglementează protecţia copilului.

Prigoană a menţionat că nu a cerut divorţ, custodie sau partaj.

Întrebat despre ce este vorba atunci, Prigoană a răspuns: "Despre nimic. Am făcut nişte lămuriri".

Silviu şi Adriana Prigoană au împreună doi băieţi, Mihai Maximus şi Eduard Gabriel, născuţi în 2007 şi 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici