Adrien Brody vrea să devină regizor

Actorul american Adrien Brody, în vârstă de 37 de ani, a declarat într-un interviu recent că îşi doreşte să devină regizor, informează contactmusic.com.

21 afișări
Imaginea articolului Adrien Brody vrea să devină regizor

Adrien Brody vrea să devină regizor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adrien Brody, celebru pentru rolurile din filmele "Pianistul", "King Kong" şi "Predators", a declarat că, deşi actoria este "slujba" sa actuală, el este pasionat şi de alte lucruri.

"M-am gândit mult la regie, datorită libertăţii pe care aceasta ţi-o oferă, însă, cu toată sinceritatea, munca mea ca actor este lucrul pe care mi-ar plăcea să-l fac toată viaţa", a explicat artistul american.

Brody a vorbit cu această ocazie despre eforturile pe care le-a făcut pentru a pregăti rolul din thrillerul SF "Predators", de Nimród Antal, unde a fost nevoit să se îngraşe cu 13 kilograme pentru a interpreta rolul soldatului-mercenar Royce.

"Am luat lucrurile pe rând. Este nevoie de multă muncă pentru a-ţi schimba alura fizică, însă nu este vorba doar de a face exerciţii fizice, ci este vorba de un antrenament specific de întărire a musculaturii, de mărire a masei musculare, cu care eu nu eram deloc obişnuit. Să mănânc a devenit pentru mine o slujbă cu normă întreagă. Mâncam şase mese copioase în fiecare zi şi luam proteine şi suplimente alimentare. Până la sfârşitul acestui program, nu am avut voie să consum carbohidraţi, zahăr şi nici să beau alcool", a declarat actorul american într-un interviu acordat ziarului The Scotsman.

Adrien Brody a devenit celebru cu rolul din filmul lui Roman Polanski "Pianistul", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, dar şi cu César, el fiind primul american care a primit distincţia franceză. Cele mai recente roluri ale sale sunt cele din filmele "Cadillac Records" şi "Fraţii Bloom/ Brothers Bloom".

Brody poate fi văzut pe marile ecrane în thrillerul SF "Splice", care a fost lansat pe 4 iunie, şi în "Predators", ce va avea premiera pe 9 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici