Aerosmith înregistrează primul album din ultimii cinci ani (Video)

Membrii trupei Aerosmith vor finaliza, în 2009, noul lor album de studio, primul din ultimii cinci ani, la care au început deja să lucreze, informează hollywoodreporter.com.

11 afișări
Imaginea articolului Aerosmith înregistrează primul album din ultimii cinci ani (Video)

Aerosmith înregistrează primul album din ultimii cinci ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Brad Whitford, chitaristul celebrei trupe americane Aerosmith, aflat în prezent în turneul mondial "Experience Hendrix", alături de alţi muzicieni, a confirmat faptul că el şi colegii săi s-au întors în studioul de înregistrări.

Acesta va fi primul material discografic de studio al trupei Aerosmith după "Honkin' on Bobo" (2004), care a inclus şi câteva coveruri.

În ultima vreme, membrii trupei Aerosmith s-au confruntat cu multe probleme de sănătate.

În martie 2008, chitaristul Joe Perry a suferit o operaţie de reconstrucţie a genunchiului, iar solistul Steve Tyler şi-a petrecut toată primăvara într-o clinică de dezintoxicare, în încercarea de a scăpa de dependenţa de droguri.

Whitford a declarat că, deşi colegii săi s-au confruntat cu probleme serioase de sănătate în acest an, aceste lucruri sunt specifice vârstei, iar în prezent, toată lumea se simte bine.

"În plus, am putut să petrecem mai mult timp alături de familiile noastre", a adăugat Whitford, precizând că nu îşi aminteşte ca trupa Aerosmith să fi avut vreodată o pauză atât de lungă.

Aerosmith - "I don't wanna miss a thing"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici