"Agentul 007" dă bătăi de cap serviciului de recrutare al MI6

Succesul filmelor "James Bond", adaptări ale romanelor scrise de Ian Fleming, dă bătăi de cap serviciilor secrete britanice, pentru că prea mulţi excentrici vor să se alăture organizaţiei MI6.

3 afișări
Imaginea articolului "Agentul 007" dă bătăi de cap serviciului de recrutare al MI6

"Agentul 007" dă bătăi de cap serviciului de recrutare al MI6

"Cred că le dă oamenilor o falsă impresie despre ceea ce înseamnă, de fapt, să lucrezi pentru această organizaţie", a declarat, luni, şeful departamentului de recrutare al MI6 - numit "Mark" - pentru programul Newsbeat difuzat de BBC Radio One.

"Deci acest lucru tinde să atragă foarte multe persoane în căutare de senzaţii tari şi fanteziste de care nu suntem interesaţi", a adăugat acesta.

După ce a dezminţit faptul că spionajul ar fi o viaţă plină de maşini rapide, femei frumoase şi cocteiluri Martini "agitate, nu amestecate", "Mark" a ţinut să mai demoleze un mit care înconjoară MI6.

"Nu avem permis de asasin - nu purtăm după noi (pistoale n.red.) Beretta -, pur şi simplu acest lucru nu este adevărat", a spus "Mark".

Cel de-al doilea film "James Bond", în care rolul agentului "007" va fi interpretat de Daniel Craig, - şi al 22-lea al seriei - este în etapa de pre-producţie şi va fi lansat în noiembrie 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici