Ai face asta pentru idolul tău? Bărbatul care a vrut cu orice preţ să semene cu Superman - VIDEO

Un filipinez în vârstă de 35 de ani, obsedat de eroul său preferat, Superman, şi-a făcut numeroase operaţii estetice pentru a semmăna cu personajul de benzi desenate, potrivit presei locale.

716 afișări
Imaginea articolului Ai face asta pentru idolul tău? Bărbatul care a vrut cu orice preţ să semene cu Superman - VIDEO

Ai face asta pentru idolul tău? Bărbatul care a vrut cu orice preţ să semene cu Superman

Herbert Chavez a suferit numeroase operaţii estetice în ultimii 16 ani, pentru a avea gropiţă în bărbie, nas perfect drept şi buze groase ca ale lui Superman, potrivit postului TV ABS-CBN.

Pe pagina sa de Facebook, tânărul a declarat că îşi doreşte, "de când era copil', să-i semene lui Superman. "Vreau să fiu ca el şi ştiu că voi fi fericit şi satisfăcut dacă îi voi semăna, mai ales că nu fac rău nimănui", a scris acesta.

VEZI AICI VIDEO CU HERBERT CHAVEZ

Deşi nu are aceleaşi super-puteri ca eroul său, spune el, Herbert Chavez speră că va servi ca exemplu şi că va demonstra că visele pot fi realizate dacă se face un efort.

Pe pagina sa de Facebook există şi numeroase critici, din partea unor persoane care sunt de părere că Chavez seamănă cu un manechin din plastic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici