Ai vrea să lucrezi pentru prinţul William şi soţia sa? Vezi ce posturi oferă

Prinţul William şi soţia sa, Kate, care se vor muta în lunile următoare la Kensington Palace, au dat un anunţ prin care caută personal calificat pentru a-i servi.

9167 afișări
Imaginea articolului Ai vrea să lucrezi pentru prinţul William şi soţia sa? Vezi ce posturi oferă

Ai vrea să lucrezi pentru prinţul William şi soţia sa? Vezi ce posturi oferă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ducele şi ducesa de Cambridge caută menajeră, majordom, valet şi garderobier pentru a-i ajuta pe perioada în care vor locui la Kensington Palace, scrie dailymail.co.uk.

Anunţul, care a fost postat la Palatul Buckingham, spune că aplicanţii trebuie să fie prietenoşi, răbdători şi profesionişti.

Rolul viitorilor angajaţi a fost descris ca fiind unul echilibrat, deoarece aceştia vor ajuta cuplul la un nivel personal fără însă a deveni prea familiari.

Kate Middleton va intervieva personal candidaţii pentru posturi şi doreşte să angajeze personalul înaintea plecării în Canada alături de soţul ei, pe 30 iunie.

"Toată lumea este extaziată. Mulţi oameni vor dori aceste posturi prestigioase. Familia regală preferă întotdeauna să promoveze personalul existent decât să angajeze oameni din exterior. Aceasta este o ocazie de aur pentru ca cineva să facă parte din începutul vieţii domestice a lui William şi Kate", a declarat o sursă de la Palatul Buckingham.

Un purtător de cuvânt de la Palatul St. James a anunţat că prinţul William şi soţia lui Catherine se vor muta în lunile următoare la Kensington Palace, reşedinţa regală din Londra locuită în trecut de William, fratele său Harry şi mama lor, prinţesa Diana.

"Ducele şi ducesa de Cambridge vor avea, temporar, drept reşedinţă regală la Londra o aripă a Palatului Kensington", a anunţat purtătorul de cuvânt al biroului prinţului William.

"Alte opţiuni pentru soluţii pe termen lung vor fi avute în vedere", a adăugat aceeaşi sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici