Al patrulea film din franciza "Povestea jucăriilor/ Toy Story" va fi o comedie romantică

Al patrulea film din franciza de animaţie "Povestea jucăriilor/ Toy Story" va fi o comedie romantică şi se va concentra mai puţin pe relaţia dintre personaje şi copii, a anunţat Jim Morris, directorul studiourilor Pixar.

744 afișări
Imaginea articolului Al patrulea film din franciza "Povestea jucăriilor/ Toy Story" va fi o comedie romantică

Al patrulea film din franciza "Povestea jucăriilor/ Toy Story" va fi o comedie romantică (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Jim Morris a făcut această dezvăluire într-un interviu acordat site-ului Disney Latino, în care a vorbit despre viitorul acestei francize cinematografice de animaţie.

"Noul film va fi o poveste de dragoste. Va fi o comedie romantică. Nu va pune prea mult accent pe interacţiunea dintre personaje şi copii", a precizat Jim Morris, potrivit bbc.com.

John Lasseter, care a regizat "Povestea jucăriilor/ Toy Story" şi "Povestea jucăriilor 2/ Toy Story 2", va asigura regia noului film, care va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 16 iunie 2017.

Scenariul de la "Toy Story 4" a fost scris de echipa care a creat scenariul pentru primul film din serie, alcătuită din John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter şi Lee Unkrich.

Jim Morris a spus că, deşi intriga din "Toy Story 4" va debuta cu evenimentele relatate la sfârşitul celui de-al treilea film din franciză, noua peliculă nu va fi totuşi o continuare a trilogiei.

"Al treilea film s-a încheiat într-un mod foarte frumos şi a încheiat o trilogie. Însă noul film nu va fi parte din acea trilogie. Va fi o poveste separată şi nu ştiu dacă ea va fi continuată într-un alt film ulterior", a precizat directorul studiourilor Pixar.

Vestea despre realizarea unui al patrulea film în cadrul francizei "Toy Story" nu a fost prea bine primită de fanii seriei, atunci când informaţia a fost făcută publică în noiembrie 2014.

Mulţi dintre admiratorii francizei au spus că aceasta ar fi trebuit să se încheie odată cu cel de-al treilea film.

Jim Morris a negat însă că producătorii de la Pixar au decis să revitalizeze franciza "Toy Story" doar din considerente financiare.

"Decizia de a face un al doilea şi apoi un al treilea film a depins în întregime de cât de implicaţi au fost regizorii respectivi în acest proiect. Din fericire, filmele noastre au avut succes şi acum nu mai suntem obligaţi să avem din nou succes pentru a face continuări care să aducă bani", a precizat Jim Morris.

"Toy Story 3", lansat în 2010, a fost filmul de animaţie cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei până în 2014, când recordul său a fost doborât de animaţia "Regatul de gheaţă/ Frozen".

"Toy Story 3" a câştigat şi două premii Oscar, impunându-se la categoriile "cel mai bun film de animaţie" şi "cel mai bun cântec original".

Unele dintre personajele sale erau deja jucării renumite - precum Etch-A-Sketch şi Mr Potato Head - înainte de a apărea în primul film, în timp ce altele, precum Woody şi Buzz Lightyear, au devenit jucării comercializate în serie după ce au fost inventate mai întâi de producătorii filmelor din seria "Toy Story".

Primele trei filme din franciza de animaţie "Povestea jucăriilor/ Toy Story" au generat încasări de 1,9 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici