"Alai la Tramvai":ProFM a sărbătorit 20 de ani printr-un super concert cu Sore, Smiley şi Alex Velea

ProFM a sărbătorit, luni seară, 20 de ani de la lansare, prin cel mai inedit concert din România - "Alai la Tramvai" -, susţinut de Sore, Smiley şi Alex Velea, alături de care s-au aflat o sută de ascultători, atmosfera fiind întreţinută de Gicu Andreescu şi Bogdan Nicolai, DJ-ii postului de radio.

350 afișări
Imaginea articolului "Alai la Tramvai":ProFM a sărbătorit 20 de ani printr-un super concert cu Sore, Smiley şi Alex Velea

"Alai la Tramvai":ProFM a sărbătorit 20 de ani printr-un super concert cu Sore, Smiley şi Alex Velea (Imagine: Facebook Pro Fm)

"Echipajul" s-a îmbarcat în tramvaiul ProFM la Piaţa Sfântul Gheorghe din Bucureşti, cei mai emoţionaţi fiind, la prima vedere, nu fanii postului de radio care au avut şansa să îi asculte live pe Sore, Smiley şi Alex Velea, ci chiar artiştii, care au declarat că pentru prima dată vor cânta pe o astfel de "scenă" nonconformistă - un tramvai care se află în mişcare.

Numeroase persoane s-au adunat luni seară în Piaţa Sfântul Gheorghe, unde se afla tramvaiul ProFM, pentru a-i vedea şi a-i încuraja pe Sore, Smiley şi Alex Velea în această aventură, cărora li s-au alăturat şi actriţa Adela Popescu şi vedeta postului Acasă Cabral. "Ochii mei vor fi îndreptaţi în seara asta către artişti. Mi se pare incredibil, este extraordinar. Se petrec foarte multe lucruri în acelaşi timp, este o petrecere foarte dinamică", a declarat Adela Popescu, în aşteptarea plecării în aventura "Alai la Tramvai".

După ce doar o sută de norocoşi - cei mai înfocaţi fani ai postului de radio -, artiştii şi echipa Pro FM s-au îmbarcat, tramvaiul manevrat de vatmanul Nicula Angel s-a pus în mişcare şi, timp de o oră, toată lumea a sărbătorit, prin cântec şi dans, aniversarea ProFM.

"Facem pe nebunii în tramvai. Este pentru prima dată în România când se întâmplă aşa ceva - un concert în tramvai", au spus Gicu şi Nicolai, prezentatorii matinalului "Alarma" de la ProFM.

La rândul său, încântat de noua experienţă, Smiley a spus amuzat că nu are bilet de călătorie, însă "noroc" că a fost salvat de plecarea tramvaiului, la ora 20.00, din Piaţa Sfântul Gheorghe.

Petrecerea a fost deschisă de Sore, interpreta personajului Sara din serialul "Pariu cu viaţa" de la Pro TV, care a urcat pe "scena" ProFM şi a interpretat o variantă acustică a piesei "Different", urmată de "Rolling In The Deep", hitul celebrei cântăreţe britanice Adele.

După ce fanii au început să se încălzească, să cânte şi să danseze, Sore i-a răsplătit cu piesa "Beautiful Life", pe care a interpretat-o împreună cu Mihai Ristea. Recitalul lui Sore s-a încheiat cu piesa "My Heart Is Refusing Me", a cântăreţei Loreen.

Însă show-ul "Alai la Tramvai" a continuat cu prestaţia inedită şi foarte apreciată a lui Alex Velea, care a urcat pe "scena" ProFM chiar când tramvaiul se afla pe Calea Moşilor. În stilul caracteristic, Alex Velea a comunicat mereu cu fanii şi şi-a început recitalul cu piesa "Don't Say It's Over", urmată de "Secret discret", "Când noaptea vine" şi "Minim doi".

Atmosfera a devenit însă cu adevărat explozivă când pe inedita scenă a urcat Smiley. "E o premieră şi pentru mine şi pentru voi, la 20 de ani de ProFM", le-a spus Smiley fanilor şi le-a ascultat solicitările de a cânta mai multe piese de dragoste.

Show-ul marca Smiley a început cu piesa "Dincolo de Cuvinte", pe care a cântat-o împreună cu Alex Velea, şi cu melodia "Cai verzi pe pereţi". De asemenea, pentru "toţi cei care nu au bani de bilet", Smiley a interpretat piesa "Am bani de dat". Au urmat, în ordine, melodiile "Dead Man Walking" şi "Love Is For Free".

La cererea fanilor, Smiley şi Alex Velea au "prestat" şi un "Harlem Shake". Ultima piesă din recitalul lui Smiley a fost "În lipsa mea", ale cărei versuri încă se auzeau când tramvaiul a revenit în Piaţa Sfântul Gheorghe.

Petrecerea "Alai la Tramvai" nu putea să se încheie decât cu un "La mulţi ani" cântat în cor de fanii ProFM, de artişti şi de echipa postului de radio.

Ineditul "Alai la Tramvai" a putut fi văzut nu doar în trafic, pe traseul Piaţa Sfântul Gheorghe - Obor - Colentina şi retur -, ci şi pe pagina de Facebook a ProFM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici