Alain Delon a revenit pe scenă, după problemele sale cardiace

Actorul francez Alain Delon, care a fost internat săptămâna aceasta din cauza unor probleme cardiace, a revenit, vineri, la repetiţiile pentru spectacolul de teatru în care joacă, ce va avea premiera pe 5 octombrie, informează gala.fr.

496 afișări
Imaginea articolului Alain Delon a revenit pe scenă, după problemele sale cardiace

Alain Delon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul francez Alain Delon, în vârstă de 77 de ani, a fost internat marţi, pentru 48 de ore, din cauza unei aritmii cardiace care s-a manifestat în ultimele zile, au anunţat producătorii turneului în care va fi prezentat spectacolul de teatru "Une journée ordinaire", în care starul joacă alături de fiica sa, Anouchka.

Aritmia este tulburarea cardiacă cel mai frecvent întâlnită. Perturbările ritmului cardiac afectează frecvenţa, regularitatea şi intensitatea contracţiilor inimii. Această tulburare poate fi de origine fiziologică sau să apară ca urmare a unei boli.

În primăvara anului 2012, Alain Delon a fost internat pentru câteva zile la Spitalul american din Neuilly, în apropiere de Paris, pentru a corecta o aritmie cardiacă. Actorul a suportat o scurtă intervenţie "sub o anestezie de 10 minute", a precizat el.

"O aritmie apare atunci când inima nu mai bate, dintr-o dată, aşa cum ar fi trebuit să bată, iar medicii o pun la punct pentru a o face să bată în mod normal", a explicat Alain Delon la acea vreme pentru postul BFM TV.

Născut pe 8 noiembrie 1935 la Sceaux, în apropiere de Paris, Alain Delon, o legendă a cinematografiei franceze şi europene, a jucat în peste 100 de filme într-o carieră de 50 de ani, iar unele dintre aceste pelicule - "Rocco şi fraţii săi", "Ghepardul", "Laleaua neagră", "Clanul sicilienilor" - sunt considerate veritabile capodopere ale celei de-a şaptea arte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici