Alanis Morissette lansează, în primăvară, primul album din ultimii patru ani

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette va lansa, în primăvară, primul album din ultimii patru ani, "Flavors of Entanglement", un mix de stiluri muzicale care exprimă trăirile personale ale artistei.

1 afișare
Imaginea articolului Alanis Morissette lansează, în primăvară, primul album din ultimii patru ani

Alanis Morissette lansează, în primăvară, primul album din ultimii patru ani

Albumul "Flavors of Entanglement" va cuprinde 11 piese, printre care "Not as We" şi "Moratorium", prin care Alanis îşi exprimă determinarea de a nu mai repeta greşelile din trecut. Noul album explorează trăirile din ultimii patru ani ale artistei, care, la începutul acestui an, s-a despărţit de logodnicul ei, Ryan Reynolds.

"În final, luptele interioare sunt de natură politică. Suntem cu toţii martorii unui mare război, dar albumul evidenţiază mai mult războiul din casele oamenilor... acea tăcere de gheaţă din casele lor", a precizat Morissette.

"Flavors of Entanglement" combină diverse stiluri muzicale, de la folk până la ritmuri de hip hop. Morissette a colaborat la realizarea albumului cu producătorul Guy Sigsworth. "E o combinaţie de stiluri. În plus, este pentru prima oară, după 17 ani, când am pe album semnătura unui bărbat. În sfârşit le dau şi lor o şansă", a mai spus Alanis.

Noul album vine în completarea pieselor de pe "So-Called Chaos", lansat în 2004, un adevărat eşec din punct de vedere comercial. Alanis a mai lansat în 2005 şi o versiune instrumentală a albumului de succes "Jagged Little Pill".

Morissette va cânta piese de pe "Flavors of Entanglement" în timpul turneului Matchbox Twenty, care va începe la Hollywood, pe 25 ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici