Albulescu despre Nicu Constantin: Un actor nu moare niciodată

Actorul Mircea Albulescu a declarat pentru MEDIAFAX că Nicu Constantin, care a murit marţi, după o lungă suferinţă, va trăi mereu în amintirea spectatorilor săi, "care sunt mulţi şi care au avut nevoie de el să îşi descreţească frunţile".

100 afișări
Imaginea articolului Albulescu despre Nicu Constantin: Un actor nu moare niciodată

Albulescu despre Nicu Constantin: Un actor nu moare niciodată (Imagine: Mediafax Foto/Diana iurkiewica)

"Cred şi nu obosesc să spun că un actor nu moare niciodată cât trăieşte în amintirea spectatorilor săi", a declarat Albulescu.

"Spectatorii lui Nicu Constantin au fost mulţi şi au avut nevoie de el să îşi descreţească frunţile. De acum, numai amintirea lui le va mai descreţi frunţile", a spus acesta.

"Se zice, de obicei, că la 70 de ani ai trăit cât aveai de trăit, ai jucat cât aveai de jucat. Nu e adevărat. La 70 de ani, Nicu Constantin era atât de proaspăt în spectacolele lui, în emisiunile lui (...) Mie, personal, o să îmi lipsească şi cred că multora o să le lipsească", a mai mărturisit Albulescu.

Nicu Constantin a decedat, marţi, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, el fiind internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici