Album al trupei Radiohead, disponibil online la preţul stabilit de cumpărător

Membrii grupului de rock britanic Radiohead au anunţat că noul lor album, "In Rainbows", care va fi lansat pe 10 octombrie, va putea fi achiziţionat de pe internet la un preţ stabilit de fiecare cumpărător, transmite AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Album al trupei Radiohead, disponibil online la preţul stabilit de cumpărător

Album al trupei Radiohead, disponibil online la preţul stabilit de cumpărător

Făcând clic pe numele albumului, cumpărătorul va fi direcţionat în câteva secunde pe un site consacrat celui de-al şaptelea album al trupei Radiohead - www.inrainbows.com - unde poate să se înscrie pentru a descărca cele zece melodii disponibile.

În ceea ce priveşte preţul, "faci cum vrei", indică site-ul de internet.

Grupul originar din Oxford a mai pus la dispoziţia fanilor o casetă care costă 57 de euro, care va fi fabricată la comandă începând cu 3 decembrie.

Caseta conţine noul album pe CD şi disc de vinil, un al doilea CD cu opt noi cântece suplimentare şi fotografii în format digital, textele melodiilor şi ilustraţii.

Potrivit revistei muzicale NME, albumul va fi lansat în varianta tradiţională la începutul anului viitor.

Trupa Radiohead este formată din cinci membri: Thom Yorke (voce), Jonny Greenwood (chitară), Ed O'Brien (chitară şi voce), Colin Greenwood (chitară bas) şi Phil Selway (tobe).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici