Alec Baldwin a fost reţinut. Actorul este acuzat că a lovit un bărbat cu care s-a certat pe un loc de parcare

Alec Baldwin, celebru actor şi comedian american, a fost reţinut de poliţie în urma unei dispute pentru un loc de parcare în New York, transmite CNN.

397 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin a fost reţinut. Actorul este acuzat că a lovit un bărbat cu care s-a certat pe un loc de parcare

Alec Baldwin a fost reţinut. Actorul este acuzat că a lovit un bărbat cu care s-a certat pe un loc de parcare

Actorul este acuzat că a lovit cu pumnul în faţă un bărbat în vârstă de 49 de ani după ce s-au certat pe un loc de parcare. Victima a fost transportată la un spital şi se află acum în afara oricărui pericol.

Baldwin este acuzat de vătămare corporală şi hărţuire. El a negat, pe Twitter, că ar fi lovit pe cineva.

Actorul joacă rolul preşedintelui Donald Trump în show-ul „Saturday Night Live” şi prezintă emisiunea „The Alec Baldwin Show” la canalul ABC.

Întrebat ce părere are despre incidentul în care a fost implicat actorul, preşedintele Trump a spus: „Îi doresc noroc”. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici