Alec Baldwin, internat de urgenţă într-o clinică

Actorul american Alec Baldwin, starul serialului de televiziune "30 Rock", a fost internat de urgenţă într-o clinică din New York, în noaptea de miercuri spre joi, după ce fiica sa, Ireland, l-a găsit în stare de inconştienţă.

16 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin, internat de urgenţă într-o clinică

Alec Baldwin, internat de urgenţă într-o clinică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit popeater.com, în momentul în care poliţia şi medicii au sosit în apartamentul actorului, acesta îşi revenise şi a fost de acord să fie transportat la un spital din apropiere pentru a fi consultat.

Alec Baldwin a fost transportat la Lennox Hill Hospital din New York, unde a fost tratat de medicii de gardă, actorul fiind externat după o oră.

Un apel telefonic făcut cu voce calmă către numărul de urgenţe din Statele Unite (911), din apartamentul actorului în vârstă de 51 de ani, amplasat în zona Central Park West, a informat operatorul de serviciu că Alec Baldwin şi-a pierdut cunoştinţa. Autorităţile americane bănuiesc că persoana care a făcut acest apel este Ireland, fiica actorului, în vârstă de 14 ani.

Starea actuală de sănătate a actorului şi motivele internării sale au rămas pentru moment învăluite în mister.

Până la ora publicării acestor informaţii, agentul de presă al actorului şi Kim Bassinger, fosta lui soţie, nu au răspuns apelurilor telefonice făcute de reprezentanţii postului NBC.

Reputaţia lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar".

Baldwin a pierdut însă premiul Oscar în acel an în favoarea lui Tim Robbins, recompensat pentru rolul său din "Misterele Fluviului".

Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, iar Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Cu toate acestea, actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul poate fi văzut în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin.

Alec Baldwin va prezenta gala premiilor Oscar pe 7 martie, împreună cu Steve Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici