Alec Baldwin va găzdui un show săptămânal difuzat de reţeaua de televiziune MSNBC

Actorul Alec Baldwin va găzdui show-ul "Up Late With Alec Baldwin", care va fi difuzat din luna octombrie, în fiecare vineri, de la ora 22.00, pe reţeaua de televiziune americană MSNBC.

76 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin va găzdui un show săptămânal difuzat de reţeaua de televiziune MSNBC

Alec Baldwin va găzdui un show săptămânal difuzat de reţeaua de televiziune MSNBC (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reţeaua de televiziune MSNBC a confirmat această informaţie joi, pe contul său oficial de pe reţeaua Twitter, informează huffingtonpost.com.

În acest show săptămânal, vor fi abordate aspectele legate de evenimentele curente şi de cultură.

"Am discutat cu Alec de mai multă vreme şi abia aştept ca personalitatea şi interesele sale eclectice să fie prezentate la MSNBC", a declarat Phil Griffin, preşedintele MSNBC.

Potrivit presei americane, show-ul va include şi o "doză bună din opiniile politice liberale binecunoscute" ale lui Alec Baldwin, dar şi idei personale şi puncte de vedere ale actorului despre lucruri care se întâmplă în lume.

La rândul său, Alec Baldwin a spus că este recunoscător MSNBC pentru că îi oferă oportunitatea de a găzdui un astfel de show, care va cuprinde "discuţii cu oameni inteligenţi, talentaţi şi implicaţi în toate domeniile posibile".

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin. Recent, a fost lansat pe marile ecrane filmul "Blue Jasmine", de Woody Allen, în care Alec Baldwin joacă alături de Cate Blanchett.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici