ALERTĂ alimentară într-un magazin: O tânără s-a filmat în timp ce a deschis o cutie de îngheţată şi a lins conţinutul, apoi a pus recipientul înapoi / VIDEO

Poliţia din SUA este în căutarea unei femei care s-a filmat în timp ce a deschis o cutie de îngheţată şi a lins conţinutul, totul întâmplându-se într-un magazin. Câteva secunde mai târziu, tânăra poate fi văzută în imagini cum pune recipientul înapoi în congelator. Acum, ea riscă până la 20 de ani de închisoare, conform legilor americane.

3771 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ alimentară într-un magazin: O tânără s-a filmat în timp ce a deschis o cutie de îngheţată şi a lins conţinutul, apoi a pus recipientul înapoi / VIDEO

ALERTĂ alimentară într-un magazin: O tânără s-a filmat în timp ce a deschis o cutie de îngheţată şi a lins conţinutul, apoi a pus recipientul înapoi

Conform CNN, femeia încerca să devină şi mai populară pe reţeaua Twitter, filmându-se în timp ce linge îngheţata. De altfel, gestul a fost considerat ”dezgustător” şi chiar ”periculos pentru sănătatea publică” de către oamenii care o urmăresc.

Poliţia afirmă că ea riscă 20 de ani de închisoare şi o posibilă amendă de 10.000 de dolari. Oamenii legii mai cer oamenilor să îi ajute să o găsească.

Într-un comunicat de presă, compania care a produs îngheţata se arată revoltată de incident şi susţine că a reuşit să elimine containerul care conţinea îngheţata linsă.

”Siguranţa îngheţatei noastre este cea mai înaltă prioritate a noastră. Muncim din greu pentru a menţine cel mai înalt grad de încredere al clienţilor în compania noastră. Astfel de gesturi nu sunt amuzante (...)”, a transmis compania producătoare Blue Bell.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici