Alexandra Stan, mai tare decât Beyonce şi Rihanna. Cântăreaţa este prima româncă în Top 20 Shazam Tag Chart - VIDEO

Alexandra Stan este prima cântăreaţă din România care intră în Top 20 Shazam Tag Chart, un clasament al celor mai căutate piese ce pot fi ascultate pe smarphone şi iPad, cu single-ul "Mr. Saxobeat", ce a surclasat melodiile unor artiste ca Rihanna, Beyonce şi Katy Perry, informează MediaPro Music.

1177 afișări
Imaginea articolului Alexandra Stan, mai tare decât Beyonce şi Rihanna. Cântăreaţa este prima româncă în Top 20 Shazam Tag Chart - VIDEO

Alexandra Stan (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

Shazam este cea mai cunoscută aplicaţie pentru smarphone şi iPad prin care orice posesor al unui astfel de gadget poate recunoaşte şi cumpăra o piesă.

"Mr. Saxobeat" a ocupat locul 8 pe plan mondial şi locul 5 în Europa în Top 20 Shazam Tag Chart, surclasând hit-uri precum "Last Friday Night" (Katy Perry), "Man Down" (Rihanna), "Till I Collapse" (Eminem) şi "Best Thing I Never Had" (Beyonce).

Săptămâna aceasta în SUA s-au înregistrat vânzări de 22.000 de unităţi pentru single-ul "Mr. Saxobeat".

Un nou remix al acestui hit va fi inclus pe albumul "Saxobeats" al Alexandrei Stan, care va fi lansat în toată lumea în luna septembrie a acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici