Alexandra Stan s-a dezbrăcat pentru FHM din Marea Britanie - VIDEO

Cântăreaţa Alexandra Stan a apărut pe coperta revistei FHM din Marea Britanie, care a fost pusă în vânzare joi, informează un comunicat MediaPro Music.

35746 afișări
Imaginea articolului Alexandra Stan s-a dezbrăcat pentru FHM din Marea Britanie - VIDEO

Alexandra Stan

Coperta urmează să fie preluată şi de FHM Germania, în luna octombrie.

Prezenţa cântăreţei este datorată succesului pe care Alexandra Stan l-a avut cu single-ul "Mr.Saxobeat", cu care a cucerit topurile internaţionale.

Şedinţa foto a avut loc în România, pe plaja hotelului Vega din staţiunea Mamaia. Deşi a primit foarte multe propuneri atât de la reviste din România, cât şi din afară, s-a întâmplat ca propunerea celor de la FHM UK să se sincronizeze perfect cu programul foarte încărcat al artistei. Echipa britanică a venit în România, special pentru acest pictorial. Atmosfera a fost una foarte destinsă, după cum declară artista.

"Am fost foarte relaxată, nu am simţit deloc oboseala, deşi shooting-ul a început dimineaţa la 7 şi s-a terminat undeva pe la 9 seara. Bineînţeles, o parte din «vină» o poartă şi echipa din Anglia, care a fost poate altfel decât mă aşteptam, am lucrat cu nişte oameni profi, foarte calzi şi deschişi, cu care am colaborat foarte bine atât eu, cât şi colegii din echipa mea. În pictorial apare o fotografie făcută chiar de Andrei (MAAN Studio), cel care a realizat şi materialul de making of", a declarat Alexandra Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici