Alexandra Stan şi-a lansat primul album din carieră - "Saxobeats"

Alexandra Stan şi-a lansat, joi seară, primul album din carieră - "Saxobeats" -, în cadrul unui eveniment restrâns, alături de prieteni, colaboratori şi jurnalişti, informează MediaPro Music.

904 afișări
Imaginea articolului Alexandra Stan şi-a lansat primul album din carieră - "Saxobeats"

Alexandra Stan şi-a lansat primul album din carieră - "Saxobeats" (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

În cadrul evenimentului de lansare a albumului de debut, Alexandra Stan a primit din partea MediaPro Music şi "Discul de platină" pentru vânzări în întreaga lume de peste 1.000.000 de unităţi ale single-ului "Mr. Saxobeat".

Albumul "Saxobeats" este disponibil în toate magazinele de specialitate şi online pe www.saxobeats.com.

"Saxobeats" conţine opt piese şi cinci remix-uri, printre care şi cele trei single-uri lansate până acum în România, respectiv "Lollipop", "Mr. Saxobeat" şi "Get Back (ASAP)", precum şi featuringul cu Calprit la piesa "1.000.000", lansată în Franţa.

Totodată, Alexandra Stan le dă întâlnire fanilor vineri seară, la ora 17:00, la Arenele Romane. Alexandra Stan va cânta pentru Alex, un băieţel de 3 ani, în cadrul concertului caritabil "Învingătorul".

Alături de Alexandra Stan vor concerta şi alţi artişti MediaPro Music, precum Valentin Dinu şi Deepside Deejays, dar şi LaLa Band.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici