Alexandru Ciucu i-a croit patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea

Designerul Alexandru Ciucu i-a creat patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea şi a Alinei Vidican, cărora finanţatorul clubului Steaua Bucureşti le va fi naş.

499 afișări
Imaginea articolului Alexandru Ciucu i-a croit patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea

Alexandru Ciucu i-a croit patru ţinute lui Gigi Becali pentru nunta lui Cristi Borcea

Finanţatorul Steaua Bucureşti îşi doreste să fie extrem de elegant ca naş la nunta lui Cristi Borcea - preşedintele executiv al FC Dinamo - şi a Alinei Vidican. Prin urmare, cunoscând calitatea costumelor realizate de Alexandru Ciucu, a comandat patru ţinute pentru mult aşteptatul eveniment monden, care va avea loc duminică.

Designerul i-a creat patru ţinute, din materiale de foarte bună calitate, cu o croială cât mai pe corp, conform cerinţelor lui Becali, dar, în acelaşi timp, care să ofere şi dinamism, având în vedere că omul de afaceri obişnuieşte să danseze în timpul acestui tip de eveniment.

"I-am creat naşului George Becali pentru nunta lui Cristi Borcea patru ţinute pe care le va purta în funcţie de cele mai importante momente ale evenimentului. Din cele patru ţinute, două sunt costume, unul alb şi unul negru, ambele cu dungi, iar celelalte două sunt compuse din sacou de brocart de mătase şi pantalon de mătase, de asemenea în cele două culori de mai sus. Pentru toate cele patru ţinute am pregătit câte o vestă. Croiala este cea care ne-a dat cea mai mare bătaie de cap, pentru că a trebuit să lucrăm costumele cât mai pe corp, ăsta fiind stilul agreat de domnul Becali, dar în acelaşi timp să şi găsim o soluţie pentru a-i oferi posibilitatea unor mişcări ample, atât de caracteristice lui", a spus Alexandru Ciucu.

"Pentru fiecare ţinută am creat special câte un model de cămaşă cu plise şi butoni şi câte o pereche de pantofi din piele de crocodil. Nu am văzut costumul lui Cristi Borcea, dar vă asigur că George Becali a fost foarte grijuliu în alegerea ţinutelor, iar eu mă bucur să văd că eterna rivalitate Steaua - Dinamo se manifestă şi plăcut în domeniul eleganţei vestimentare", a mai spus Alexandru Ciucu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici