Alice Cooper a încheiat un "pact de moarte" cu soţia sa

Cântăreţul de rock american Alice Cooper a încheiat un "pact de moarte" cu soţia sa, Sheryl Goddard, iar, potrivit înţelegerii, în cazul decesului unuia dintre ei, "vor pleca împreună", informează contactmusic.com.

1999 afișări
Imaginea articolului Alice Cooper a încheiat un "pact de moarte" cu soţia sa

Alice Cooper a încheiat un "pact de moarte" cu soţia sa

Starul rock în vârstă de 71 de ani este căsătorit de 43 de ani cu fosta balerină în vârstă de 62 de ani Sheryl Goddard şi, în afara tentativei de divorţ din noiembrie 1983 - când artistul a trecut prin cea mai neagră perioadă a sa din cauza dependenţei de alcool -, niciun alt moment negativ nu a tulburat relaţia lor.

Alice Cooper spune că "nu ar putea trăi unul fără celălalt", astfel că, dacă unul dintre ei moare, "vor pleca împreună".

"Am făcut acest pact - nu există nicio posibilitate să supravieţuim unul fără celălalt", a declarat Alice Cooper, adăugând: "Nu aş putea trăi fără ea".

"Am fost căsătorit 43 de ani cu cea mai grozavă fată din lume. Nu ne-am înşelat niciodată", a mai spus starul rock.

În ciuda trecutului tumultuos - care a inclus şi consum de cocaină -, artistul spune că este într-o formă foarte bună, nu fumează, nu a mai consumat alcool de 37 de ani, joacă golf, se alimentează sănătos şi nu crede că va muri prea curând, având în vedere genele sale puternice.

Specializat în albume-concept, Alice Cooper a lansat primul disc solo în 1975, "Welcome to My Nightmare". I-au urmat "The Last Temptation", din 1994, "Brutal Planet", din 2000, şi "Along Came a Spider" (2008), printre altele. Din 2015, face parte din supergrupul american Hollywood Vampires, alături de actorul Johnny Depp şi muzicianul Joe Perry. Al doilea lor album a fost lansat vineri şi se intitulează "Rise".

Cu Sheryl Goddard este căsătorit din 1976. Cuplul are împreună trei copii, cântăreaţa Calico, născută în 1981, care participă la concertele lui Cooper din 2000, Dash, născut în 1985, şi Sonora Rose, născută în 1993.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici