Alicia Keys, schimbare radicală de look - FOTO

Alicia Keys s-a alăturat vedetelor care au renunţat în ultimul timp la părul lung, artista R'n'B afişând vineri, în timpul unui concert, un look foarte diferit faţă de cel cu care şi-a obişnuit fanii.

768 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys, schimbare radicală de look - FOTO

Alicia Keys (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Alicia Keys s-a tuns, apărând cu noua coafură, în stilul "pixie", într-un concert pe care l-a susţinut în cadrul seriei Good Morning America a postului american ABC, în New York, scrie dailymail.co.uk.

Cântăreaţa în vârstă de 32 de ani, câştigătoare a unui premiu Grammy, şi-a etalat formele pe scenă într-un top negru şi o pereche de pantaloni mulaţi, de culoare roz.

Concertul a fost urmat de un interviu scurt în care cântăreaţa a vorbit şi despre viaţa ei sentimentală, cu ocazia împlinirii a trei ani de căsnicie cu rapperul Swizz Beatz. Întrebată despre viaţa de femeie căsătorită, Alicia a răspuns: "E fierbinte, e pătimaşă", adăugând că cel mai nou single al ei, "Girl on Fire", este inspirat din căsnicia ei.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici