Alicia Keys şi Chris Brown, premiaţi la BET Awards

Alicia Keys a primit premiul pentru cea mai bună artistă R&B a anului, în timp ce Chris Brown a primit Fandemonium Award la gala premiilor BET, care a avut loc duminică, la Shrine Auditorium din Los Angeles.

19 afișări
Imaginea articolului Alicia Keys şi Chris Brown, premiaţi la BET Awards

Alicia Keys şi Chris Brown, premiaţi la BET Awards

Pe de altă parte, premiul pentru cel mai bun artist R&B a fost adjudecat de Trey Songz. De asemenea, Nicki Minaj şi Drake au primit distincţii pentru cea mai bună artistă hip-hop şi, respectiv, cel mai bun artist hip-hop. În timpul galei, Nicki Minaj a primit şi premiul pentru cel mai bun debutant.

Totodată, premiul pentru cel mai bun cântăreţ de gospel a fost adjudecat de Marvin Sapp, iar cel mai bun grup muzical a fost desemnat Young Money.

Jay-Z şi Alicia Keys au primit premiul pentru cea mai bună colaborare, pentru melodia "Empire State of Mind", în timp ce cel mai bun videoclip al anului a fost desemnat "Video Phone", al lui Beyonce Knowles (featuring Lady Gaga).

Premiul pentru cea mai bună actriţă i-a revenit lui Mo'Nique, iar premiul pentru cel mai bun actor a fost adjudecat de Idris Elba. Totodată, pelicula "Precious: Based on the Novel «Push» by Sapphire" a primit premiul pentru cel mai bun film.

Totodată, titlul de sportiva anului i-a revenit Serenei Williams, în timp ce sportivul anului a fost desemnat LeBron James.

Pe de altă parte, premiul publicului a revenit cântăreţei Rihanna (featuring Young Jeezy), pentru piesa "Hard", în timp ce Dizzee Rascal din Marea Britanie a primit premiul pentru cea mai bună trupă internaţională.

În cadrul galei, Prince a primit premiul BET pentru întreaga carieră, iar John Legend - Humanitarian Award.

Gala de decernare a premiilor BET (Black Entertainment Television) a fost prezentată de Queen Latifah şi a inclus reprezentaţii ale unor artişti precum B.o.B, Alicia Keys, Eminem şi Ludacris.

Gala BET Awards este organizată din anul 2001 de Black Entertainment Television, recompensând evoluţiile persoanelor afro-americane şi provenind din alte grupuri minoritare în muzică, actorie, sport şi alte domenii din industria de divertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici