Alicia Silverstone promovează vibratoarele ecologice. Ce spune actriţa despre ele

Actriţa americană Alicia Silverstone promovează într-o postare de pe site-ul OpenSky.com vibratoarele ecologice din gama "Leaf Vibrator", care sunt inspirate de formele şi obiectele din natură.

761 afișări
Imaginea articolului Alicia Silverstone promovează vibratoarele ecologice. Ce spune actriţa despre ele

Alicia Silverstone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alicia Silverstone a adoptat de mulţi ani un stil de viaţă ce pune accent pe principii ecologice şi este adepta dietei vegetariene, informează contactmusic.com.

Postarea ei a apărut pe OpenSky.com, un site pe care utilizatorii au posibilitatea de a-şi recomanda unii altora diversele produse pe care le-au achiziţionat.

"Aceste vibratoare din gama Leaf sunt comercializate în diverse forme, toate inspirate de obiectele din natură. Îmi place acest lucru", a declarat actriţa în acel editorial.

În profilul ei oficial de pe acel site, Alicia Silverstone, care se descrie drept "o vegană neastâmpărată", speră ca opiniile ei despre produsele achiziţionate de pe site, ce variază de la produse pentru casă şi gospodărie la cadouri pentru aniversări şi petreceri, vor fi utile pentru ceilalţi utilizatori.

"Voi împărtăşi cu voi foarte multe informaţii despre produse ecologice de înfrumuseţare, reţete culinare, îngrijirea animalelor, planificarea petrecerilor şi despre felul în care să vă faceţi casa să devină sănătoasă şi ecologică, pentru a vă ajuta să vă menţineţi un stil personal atractiv şi frumos. Abia aştept să vă spun totul despre descoperirile mele preferate de aici (de pe site, n.r.)", a spus actriţa americană.

La începutul acestui an, Alicia Silverstone a lansat o linie ecologică de produse de machiaj şi de îngrijire a pielii.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith - "Cryin'", "Amazing" şi "Crazy" - şi prin rolurile din filmele "Liceenele din Beverly Hills" (1995) şi "Batman şi Robin" (1997).

Autoare şi a unui volum de reţete vegetariene, intitulat "The Kind Diet", Alicia Silverstone va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în filmele "Vamps", alături de Sigourney Weaver, şi "Butter" alături de Hugh Jackman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici