Alina Puşcău vorbeşte despre viaţa personală şi carieră

Vedeta Alina Puşcău vorbeşte, în numărul din noiembrie al revistei The One, despre primul său album muzical şi visul ei de a avea o carieră în cinema, dar şi despre relaţia cu regizorul american Brett Ratner.

2526 afișări
Imaginea articolului Alina Puşcău vorbeşte despre viaţa personală şi carieră

Alina Puşcău vorbeşte despre viaţa personală şi carieră (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Numărul din noiembrie al revistei The One o prezintă pe Alina Puşcău într-un pictorial în care arată cum a schimbat cariera de model pentru cea de cântăreaţă. După ce a cucerit podiumurile de modă din SUA, Alina Puşcău a stârnit furtuni în inimile bărbaţilor de peste ocean, Vin Diesel dorindu-şi un copil cu ea, iar cunoscutul regizor Brett Ratner îndrăgosindu-se de la prima vedere de ea.

Astfel, Alina Puşcău povesteşte în The One despre lansarea primului său album muzical, dezvăluind şi visul său la o carieră în film. Vedeta mărturiseşte că a ales muzica înaintea filmului, deoarece consideră că aşa îşi poate exprima mai bine personalitatea şi sentimentele. Prima ei colaborare în muzică a fost alături de Anca Badiu, pentru melodia "Baby Tell Me Why". Brett Ratner a auzit melodia şi a încurajat-o să aleagă drumul muzicii. Primul ei album va fi promovat în întreaga lume prin Warner Music International.

Întrebată de The One despre relaţia cu celebrul regizor american, Puşcău recunoaşte că se iubesc şi sunt fericiţi împreună, că se potrivesc, se ajută şi se sprijină reciproc.

"Acum muzica este pe primul loc, însă sunt sigura că, în cariera mea, va interveni şi filmul la un moment dat. Modelling-ul constituie un lucru pe care continui să-l fac. Momentan, sunt fericită în relaţia pe care o am cu prietenul meu, iar familia sunt sigură că va veni şi ea la momentul potrivit", mărturiseşte Alina Puşcău.

Tot în numărul de noiembrie al revistei The One, sunt prezentate, într-un "catwalk report", cele mai importante evenimente de modă ale toamnei, de la Paris, New York şi Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici