Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu se căsătoresc în weekend

Cântăreaţa Alina Sorescu şi omul de afaceri Alexandru Ciucu se căsătoresc în weekend, informează cei doi.

177 afișări
Imaginea articolului Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu se căsătoresc în weekend

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu se căsătoresc în weekend (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu se vor căsători civil sâmbătă, la ora 16.30, la Oficiul de Stare Civilă a Sectorului 1, iar ceremonia religioasă va avea loc a doua zi, la Domeniul Ştirbey.

La petrecere sunt aşteptaţi circa 250 de invitaţi.

Atmosfera va fi întreţinută de Mioara Velicu, Ovidiu Komornyk, Călin Geambaşu şi band-ul său. MC-ul evenimentului va fi Răzvan Popescu.

Meniul ales este unul tradiţional, cu influenţe mediteraneene.

Alina Sorescu este o cântăreaţă şi realizatoare de televiziune română în vârstă de 24 de ani. A debutat în 1994, la Festivalul de Muzică pentru Copii, faza pe Bucureşti, unde a obţinut locul I. A prezentat mai multe emisiuni de televiziune, printre care "Ploaia de stele", la TVR 1, sau "Tonomatul de Vacanţă", la TVR 2. De asemenea, a prezentat festivalurile Cerbul de Aur şi Mamaia Copiilor, dar şi finalele naţionale ale concursului Eurovision.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici