Amalia Năstase: De când s-a inventat botoxul, omenirea e mult mai fericită!

Amalia Năstase crede că operaţiile estetice sunt soluţia cea mai simplă şi sigură către o tinereţe cât mai îndelungată.”E mult mai uşor să lupţi împotriva îmbătrânirii cu ceva care are într-adevăr efect”, spune Amalia.

103 afișări
Imaginea articolului Amalia Năstase: De când s-a inventat botoxul, omenirea e mult mai fericită!

Amalia Năstase: De când s-a inventat botoxul, omenirea e mult mai fericită! (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Cred că de când s-a inventat botoxul omenirea - partea feminina şi o parte din cea masculină - e mult mai fericită, pentru că e mult mai uşor să lupţi împotriva îmbătrânirii cu ceva care într-adevar are efect. Pentru hidratarea pielii pot folosi creme, dar din belşug, pentru că nu merge dacă le foloseşti o zi da, una nu", spune Amalia pentru Perfecte.ro.

Amalia Năstase nu este dependenta de machiaj şi iese adesea nemachiată din casă.

Citeşte mai multe despre Amalia Năstase, adeptă a chirurgiei plastice pe www.perfecte.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici