"Amanda O" - o premieră europeană pentru televiziune, internet şi telefonie mobilă

"Amanda O", telenovela fenomen difuzată în premieră europeană pe trei platforme diferite, televiziune, internet şi telefonie mobilă, poate fi vizionată din 30 martie pe site-ul www.acasatv.ro şi pe mobil, iar pe 5 aprilie va avea marea premieră, pe postul Acasă, informează un comunicat.

176 afișări
Imaginea articolului "Amanda O" - o premieră europeană pentru televiziune, internet şi telefonie mobilă

"Amanda O" - o premieră europeană pentru televiziune, internet şi telefonie mobilă

Pe 30 martie pe site-ul www.acasatv.ro şi pe telefonul mobil în Orange World, "Amanda O" vine la prima întâlnire cu telespectatorii din România, iar din 5 aprilie, actriţa Natalia Oreiro va avea marea revenire pe tv, pe postul Acasă.

Telespectatorii vor face cunoştinţă cu Amanda O pe telefonul mobil în ziua de 30 martie. Clienţii Orange vor putea vizualiza sau descărca din portalul pentru mobil Orange World, de luni până vineri, de trei ori pe zi, noi fragmente cu năzdrăvăniile Amandei O, furnizate de Mediafax Mobile Services, divizia din cadrul Mediafax ce oferă conţinut multimedia pentru telefonia mobilă.

Fanii Nataliei Oreiro o vor putea urmări pe aceasta în web-novela "Amanda O" începând tot cu ziua de 30 martie, şi pe site-ul www.acasatv.ro, unde vor viziona fragmentele difuzate pe mobil în cursul zilei, îmbogăţite cu noi aventuri, informaţii şi întâmplări spectaculoase. În plus, aceştia vor putea avea acces la informaţii în exclusivitate, interviuri cu actorii din telenovelă şi vor putea arunca o privire în culisele serialului.

Marea premieră a telenovelei "Amanda O" va avea loc pe postul Acasă, duminică, 5 aprilie, când telespectatorii o vor revedea pe Natalia Oreiro, într-un episod care va reuni imaginile transmise în timpul săptămânii pe mobil şi pe internet, dar va pregăti de fiecare dată noi surprize, aventuri decisive în continuarea acţiunii.

În fiecare duminică, Natalia Oreiro revine pe postul Acasă în premieră europeană cu "Amanda O", o telenovelă în care telespectatorii vor putea descoperi o altă latură a actriţei.

"Este un personaj diferit de tot ceea ce am făcut până acum", vorbeşte Natalia Oreiro despre Amanda O. "Deşi fanii mă plac în roluri de fată bună care suferă, m-am plictisit puţin de acestea, iar «Amanda O» mi-a dat ocazia să-mi arăt şi latura răutăcioasă".

"Mi-am ales cariera de actriţă pentru a putea fi mai multe persoane în acelaşi timp", spune Natalia Oreiro. În ceea ce priveşte personajul său, atât de diferit de Monita din "S.O.S, viaţa mea!", de Kachorra din telenovela "Kachorra – micuţa impostoare" sau chiar de Cholito din "Înger sălbatic", Natalia povesteşte: "În televiziune ţi se cere să joci după o reţetă care funcţionează. E minunat să joc un personaj total opus celor prin care publicul m-a cunoscut".

Natalia Oreiro s-a implicat şi în coloana sonoră a telenovelei "Amanda O", soundtrack-ul fiind compus chiar de ea în colaborare cu alţi doi compozitori cunoscuţi din America de Sud. "Cântecul menţionează toate personajele, gusturile acestora, precum şi planurile fiecăruia. Este minunat. Îmi place să compun şi să interpretez muzica pentru proiectele în care şi joc", mărturiseşte Natalia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici