"Amurg/ Twilight" a primit cele mai multe nominalizări la People's Choice Awards

Filmul "Amurg/ Twilight" a primit, marţi, şapte nominalizări la premiile People's Choice, gala în timpul căreia sunt premiate cele mai populare staruri şi producţii de film şi televiziune urmând să aibă loc pe 6 ianuarie 2010.

467 afișări
Imaginea articolului "Amurg/ Twilight" a primit cele mai multe nominalizări la People's Choice Awards

"Amurg/ Twilight" a primit cele mai multe nominalizări la People's Choice Awards

Seria "Twilight", din care cel de-al doilea opus, "Saga Amurg: Lună Nouă", va avea premiera pe 20 noiembrie, a fost nominalizată la categoria "cea mai bună franciză", alături de "Harry Potter", "Star Trek", "Transformers" şi "X-Men."

Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din seria "Twilight", a fost nominalizat la categoria "actorul preferat", Kristen Stewart, din aceeaşi serie, a fost nominalizată la categoria "actriţa preferată", iar Taylor Lautner, colegul celor doi, în vârstă de 17 ani, a primit o nominalizare la categoria "actorul debutant preferat".

Câştigătorii People's Choice Awards, care vor fi aleşi de public, vor fi anunţaţi pe 6 ianuarie 2010, în timpul unei gale care marchează debutul sezonului premiilor de la Hollywood.

În 2008, nominalizările pentru premiile People's Choice au fost anunţate cu 11 zile înainte de lansarea filmului "Amurg". Această peliculă a obţinut încasări de 384 de milioane de dolari pe plan mondial, fiind considerată cea mai mare supriză a anului trecut.

În ceea ce priveşte cântăreţii, Britney Spears a fost nominalizată la categoria "artistul pop preferat", alături de Katy Perry, Lady Gaga, Taylor Swift şi The Black Eyed Peas, dar şi la categoria "artista preferată", alături de Beyoncé, Carrie Underwood, P!nk şi Taylor Swift, cea din urmă fiind artistul cu cele mai mari vânzări din 2008.

Sandra Bullock, care a jucat în comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", după o absenţă de doi ani de pe marile ecrane, a primit o nominalizare la categoria "actriţa preferată", alături de Anne Hathaway, Drew Barrymore, Jennifer Aniston şi Kristen Stewart. La categoria "actorul preferat" au fost nominalizaţi Brad Pitt, Hugh Jackman, Johnny Depp, Robert Pattinson şi Ryan Reynolds.

Producţiile TV "True Blood" şi "The Vampire Diaries" au fost nominalizate la categoria "serialul de televiziune preferat", alături de "CSI", "Dr. House", "The Hills" şi "Gossip Girl".

Câştigătorii premiilor People's Choice vor fi aleşi în urma voturilor exprimate de fani, pe site-urile peopleschoice.com şi myspace.com/peopleschoiceawards. Procedura de votare pentru cele mai multe dintre categorii se va încheia pe 8 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici