"Amurg/ Twilight", distins cu cinci premii la MTV Movie Awards

Pelicula cu vampiri "Amurg/ Twilight" a fost distinsă cu cinci premii, printre care premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun sărut şi cea mai bună luptă, în cadrul galei MTV Movie Awards, care a avut loc duminică, la Los Angeles, informează Reuters.

375 afișări
Imaginea articolului "Amurg/ Twilight", distins cu cinci premii la MTV Movie Awards

"Amurg/ Twilight", distins cu cinci premii la MTV Movie Awards

Totodată, Kristen Stewart şi Robert Pattinson, actorii din rolurile principale în lungmetrajul "Amurg/ Twilight", au fost distinşi cu premiul cea mai bună actriţă în rol principal, respectiv cel mai bun actor debutant.

De asemenea, trailerul mult aşteptatului film "New Moon", continuarea peliculei "Amurg/ Twilight", care a avut un mare succes de casă în 2008, a fost prezentat în premieră în cadrul galei MTV Movies Awards.

Actorul Heath Ledger, care a murit pe 22 ianuarie 2008, la vârsta de 28 de ani, a fost recompensat postum cu premiul pentru cel mai bun personaj negativ, pentru rolul din "Cavalerul Negru".

Lungmetrajul "Vagabondul milionar", care a obţinut, în februarie, opt premii Oscar, a fost marele perdant al serii la gala MTV Movie Awards, deşi fusese nominalizat la şase categorii.

De asemenea, actriţa Amy Poehler a fost distinsă cu premiul "WTF" ("What The Fuck") pentru că a urinat în chiuvetă în comedia "Baby Mama".

Starurile Disney Zac Efron şi Ashley Tisdale, din comedia "Liceul muzical: Anul absolvirii", au fost distinse cu premiile pentru cel mai bun actor în rol principal şi, respectiv, cea mai bună actriţă debutantă.

Totodată, Miley Cyrus a obţinut un premiu pentru cel mai bun cântec, cu "The Climb", care a apărut pe coloana sonoră la "Hannah Montana: The Movie".

Premiile MTV Movie Awards sunt oferite în urma nominalizărilor şi voturilor fanilor, câştigătorii primind câte o statuetă de aur care imită forma unei cutii de popcorn.

Gala MTV Movie Awards 2009 a fost prezentată de Andy Samberg, starul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", şi a avut loc, duminică, la Los Angeles, fiind difuzată live de postul MTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici