Amy Adams devine Lois Lane în noul film din seria "Superman"

Amy Adams va interpreta rolul Lois Lane în următorul film din seria "Superman", a anunţat agentul de presă al actriţei americane.

69 afișări
Imaginea articolului Amy Adams devine Lois Lane în noul film din seria "Superman"

Amy Adams devine Lois Lane în noul film din seria "Superman" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 36 de ani, care la începutul acestui an a primit cea de-a treia nominalizare din carieră la premiile Oscar, pentru rolul din "The Fighter", se alătură unei distribuţii de excepţie în următorul film din seria "Superman", regizat de Zack Snyder, în care rolul eroului principal va fi interpretat de actorul Henry Cavill, unul dintre starurile serialului TV "Dinastia Tudorilor".

"Amy Adams este una dintre cele mai versatile şi mai respectate actriţe din industria cinematografică din zilele noastre. Amy are talentul necesar pentru a capta toate calităţile pe care publicul le iubeşte la personajul Lois Lane: este inteligentă, puternică, amuzantă, blândă, ambiţioasă şi, desigur, frumoasă", a declarat pentru publicaţia Access Hollywood regizorul acestui film, Zack Snyder.

Din distribuţia acestui proiect cinematografic mai fac parte actorii Diane Lane şi Kevin Costner, care vor interpreta rolurile părinţilor adoptivi ai personajului principal.

Martha Kent şi soţul ei Jonathan l-au adoptat pe micuţul Clark după ce acesta a sosit pe Terra într-o rachetă lansată de pe planeta Krypton.

În toate volumele de benzi desenate în care a apărut Superman, soţii Kent sunt prezentaţi ca fiind persoanele care au avut cea mai mare influenţă asupra acestuia, ale căror valori morale au contribuit decisiv la formarea eroului Superman.

Personajul Superman a fost descris timp de multe decenii ca fiind super-eroul ce are multe calităţi şi niciun defect, iar toate poveştile sale au fost prezentate în alb şi negru. Din punctul de vedere al unui anumit segment de public, eroul Superman nu este prea potrivit cu o epocă în care societatea actuală pare să prefere eroii cu morală ambiguă.

Primul film din franciza "Superman" a fost lansat pe marile ecrane în 1978, cu Christopher Reeves în rolul principal, şi a primit un premiu Oscar pentru efecte speciale.

Noul film din serie, intitulat "Superman: Man of Steel", va avea premiera pe marile ecrane în decembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici