Amy Winehouse a ajuns la spital din cauza unei toxiinfecţii alimentare

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost internată într-o clinică din Londra din cauza unei toxiinfecţii alimentare, informează contactmusic.com.

16 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a ajuns la spital din cauza unei toxiinfecţii alimentare

Amy Winehouse a ajuns la spital din cauza unei toxiinfecţii alimentare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa în vârstă de 27 de ani, care este foarte ocupată în această perioadă cu înregistrările pentru următorul ei album, a fost nevoită să se interneze într-o clinică din Londra din cauza unei toxiinfecţii alimentare, după consumarea unui preparat care avea un gust ciudat.

"Amy este în spital şi primeşte tratament contra unei toxiinfecţii alimentare. Nu a spus ce a mâncat, dar le-a spus celorlalţi pacienţi că se simte foarte rău", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Această internare a artistei britanice intervine într-o perioadă în care cântăreaţa - care a fost dependentă de droguri şi alcool - încearcă, potrivit presei britanice, să adopte un stil de viaţă sănătos, deoarece îşi doreşte foarte mult un copil cu actualul ei iubit, regizorul Reg Traviss.

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă, după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, se pare că şi-a făcut ordine în viaţa personală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici