Amy Winehouse a furat cocaină de la Kate Moss

Amy Winehouse a furat două grame de cocaină din poşeta top modelului britanic Kate Moss, în timpul unei petreceri private, ce a avut loc la New York, în 2007, potrivit declaraţiei lui Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei, citat de dailymail.co.uk.

146 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a furat cocaină de la Kate Moss

Amy Winehouse a furat cocaină din poşeta top modelului Kate Moss (Imagine: dailymail.co.uk)

Blake Fielder-Civil a declarat pentru presa engleză că această petrecere, la care au participat multe alte top modele şi o serie de staruri de la Hollywood, a avut loc în apartamentul lui Kate Moss din hotelul Gramercy Park, în New York.

"Kate i-a spus lui Amy să ia o bancnotă de 10 dolari din poşeta ei, pentru a priza câteva linii cu ea. Însă Amy mi-a spus că a găsit în poşetă două grame de cocaină şi că le-a furat. Am prizat împreună cu ea în toaletă şi apoi am făcut sex, iar restul cocainei am prizat-o ulterior în faţa celorlalţi", a declarat Blake Fielder-Civil.

El a adăugat că Moss, în vârstă de 35 de ani, era atât de beată încât nici nu a realizat că din poşeta ei lipseau cele două grame de cocaină.

Blake Fielder-Civil, în vârstă de 27 de ani, şi Amy Winehouse, în vârstă de 25 de ani, s-au căsătorit în mai 2007 şi au divorţat în urmă cu aproape două săptămâni.

El a adăugat că fosta lui soţie a devenit dependentă de heroină imediat după ce a început să consume acest drog. Amy Winehouse a încercat în premieră acest drog foarte puternic într-una dintre "serile ei nebuneşti", în 2006, într-un hotel din estul Londrei, după ce l-a privit pe soţul ei prizând cocaină.

"Aveam cu noi o sticlă de şampanie roz şi am făcut sex, iar apoi am stat în pat şi am discutat. Am mai luat heroină singur şi înainte, dar niciodată în faţa ei. Mi-am preparat o doză pentru mine, iar ea m-a privit şi m-a întrebat: «Pot să încerc şi eu puţin?". Judecata îmi era afectată de droguri şi i-am spus: «Da, bineînţeles». A inhalat heroina, s-a aşezat pe spate, a zâmbit, iar ochii ei au căpătat o expresie caraghioasă. Mi-a spus: «Acum înţeleg de ce iei acest drog». Amy a devenit dependentă de heroină la fel cum sunt raţele dependente de apă", a declarat Blake Fielder-Civil.

Fostul soţ al celebrei cântăreţe, care susţine că a cheltuit pe droguri până la 8.000 de euro pe săptămână, a mărturisit că, la câteva săptămâni de la acea seară, Amy Winehouse a început să îl implore să îi cumpere tot mai multă heroină.

Kate Moss nu a comentat aceste informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici