Amy Winehouse ar putea primi interdicţie în S.U.A

Amy Winehouse ar putea primi interdicţie de a intra pe teritoriul Statelor Unite, cu consecinţe care i-ar putea afecta serios cariera, după ce a fost arestată în Norvegia pentru deţinere şi consum de marijuana.

3 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse ar putea primi interdicţie în S.U.A

Amy Winehouse ar putea primi interdicţie de a intra pe teritoriul Statelor Unite

Tatăl vedetei, Mitch Winehouse, a declarat că este foarte posibil ca autorităţile americane să nu-i acorde viză lui Amy, care avea programată săptămâna viitoare o serie de concerte în Statele Unite, din cauză că aceasta a fost arestată în Norvegia în urmă cu aproape două săptămâni, informează dailymail.co.uk.

Mitch Winehouse a mai acuzat autorităţile norvegiene că au înşelat-o pe Amy să semneze un document prin care tânăra în vârstă de 24 de ani îşi recunoştea vinovăţia. Mitch, şofer de taxi, a spus că Amy a crezut că acest document, scris în limba norvegiană, era de fapt un formular de eliberare din închisoare. Winehouse spune că s-a luat legătura cu consulatul britanic şi autorităţile norvegiene, în speranţa că Amy va obţine viza de intrare pe teritoriul SUA.

Winehouse a declarat pentru postul de televiziune ITV că drogurile nu aparţineau fiicei sale: "I-au arestat pe Blake (Fielder-Civil, soţul lui Amy n.r.), Amy şi persoana care a fost responsabilă".

Mitch Winehouse l-a mai învinovăţit pe producătorul Fielder-Civil de dependenţa de droguri de clasă, de care suferă fiica sa.

Interdicţia de a intra pe teritoriul SUA ar putea afecta serios cariera lui Winehouse, care deja a cucerit topurile americane cu hiturile sale şi a primit critici pozitive din partea specialiştilor.

Pe 18 octombrie, Amy Winehouse, turbulenta divă a scenei pop-jazz, a fost arestată în Norvegia pentru deţinere şi consum de marijuana, împreună cu Blake Fielder-Civil şi un prieten. Winehouse a petrecut câteva ore în închisoare, a primit o amendă şi a fost eliberată. "În ceea ce ne priveşte, afacerea este clasată", au spus autorităţile norvegiene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici