Amy Winehouse, fotografiată alături de noul ei iubit, regizorul Reg Travis

Cântăreaţa Amy Winehouse a fost surprinsă de paparazzi britanici în timp ce se plimba prin Londra cu noul ei iubit, cineastul Reg Travis, confirmând cu această ocazie despărţirea de fostul ei soţ, Blake Fielder-Civil, informează thesun.co.uk.

197 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, fotografiată alături de noul ei iubit, regizorul Reg Travis

Amy Winehouse, fotografiată alături de noul ei iubit, regizorul Reg Travis

Potrivit tabloidului The Sun, relaţia dintre Amy Winehouse şi cineastul Reg Travis a început în urmă cu câteva săptămâni.

Cei doi au făcut o plimbare prin Londra, au luat masa la un restaurant din Mayfair, iar apoi s-au întors la reşedinţa cântăreţei, în faţa căreia au fost surprinşi de paparazzi în timp ce se sărutau.

Fostul soţ al cântăreţei britanice, Blake Fielder-Civil, s-a internat din nou într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, după ce a cedat tentaţiei şi a consumat din nou substanţe interzise. Această eroare a determinat-o pe Amy Winehouse să rupă toate legăturile cu fostul ei partener de viaţă, care, de atunci, o "bombardează" cu scrisori şi apeluri telefonice, cerându-i să îl reprimească în viaţa ei.

Artista britanică pare însă foarte mulţumită şi fericită alături de noul ei iubit, care este adeptul unui stil de viaţă sănătos.

"Amy îl place cu adevărat. Au o relaţie de câteva săptămâni. El e un bărbat decent, cu picioarele pe pământ. E cultivat şi talentat, iar ei râd mult împreună şi discută despre multe lucruri", a declarat o sursă.

În plus, Reg Travis se bucură de simpatia tatălui artistei, Mitch Winehouse, care a declarat în numeroase ocazii că era îngrijorat de relaţia nocivă a fiicei sale cu Blake Fielder-Civil.

"Sunt bucuros că ea are acum un nou iubit. Sunt bucuros că a decis să îşi continue viaţa. El e un tip normal şi foarte amabil", a declarat Mitch Winehouse într-un interviu acordat, marţi, unui post de televiziune din Scoţia.

Cel mai recent film regizat de Reg Travis se intitulează "Psychosis" şi îl are în rolul principal pe Justin Hawkins, fostul solist şi chitarist al trupei The Darkness.

Amy Winehouse nu a mai lansat niciun album de peste trei ani. Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy. Însă după lansarea lui Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. În ultimii trei ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Divorţul dintre Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil a fost pronunţat în iulie 2009, după o căsnicie care a durat doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici