Amy Winehouse îşi va lansa cel de-al treilea album în 2010

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse îşi va lansa următorul material discografic, al treilea, în 2010, potrivit reprezentanţilor casei de discuri Island, informează bbc.co.uk.

101 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse îşi va lansa cel de-al treilea album în 2010

Amy Winehouse îşi va lansa cel de-al treilea album în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am ascultat câteva cântece demo care m-au entuziasmat", a declarat Darcus Beese, unul dintre directorii casei de discuri Island, cu care artista britanică colaborează. "Să sperăm că anul viitor vom putea lansa întregul album", a adăugat acesta.

Acelaşi Darcus Beese susţine că Amy Winehouse compune şi înregistrează cu multă "frenezie" în perioada actuală.

Cel mai recent album al artistei britanice, intitulat "Back To Black", vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy, a fost lansat în urmă cu peste trei ani.

Însă după lansarea lui, Amy Winehouse a avut de înfruntat numeroase probleme de sănătate şi s-a luptat cu dependenţa de droguri şi de alcool. Concertele ei de revenire pe scenă, programate în luna mai, au fost anulate.

Amy Winehouse a compus şi înregistrat piesele pentru noul album împreună cu producătorul muzical Salaam Remi, cu care a colaborat şi la "Back To Black", în timp ce se afla pe insula St. Lucia din Caraibe, la începutul acestui an.

Recent, Salaam Remi declara că a finalizat "cam patru cântece" împreună cu Amy Winehouse. Lucian Grange, directorul Universal Music Group, care deţine casa de discuri Island, declara şi el recent că noul material discografic al artistei britanice sună "senzaţional".

Amy Winehouse va reveni pe micile ecrane din Marea Britanie, sâmbătă, când va fi backing vocals pentru fina ei, Dionne Bromfield, în timpul emisiunii "Strictly Come Dancing", difuzată de postul BBC One.

Dionne Bromfield este primul artist care a semnat un contract cu casa de discuri Lioness, înfiinţată de Amy Winehouse ca o filială a casei Island. Albumul finei lui Amy Winehouse, în vârstă de 13 ani, va fi lansat luni în Marea Britanie.

În ultimii trei ani, Winehouse, în vârstă de 26 de ani, a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, care nu au avut efectele scontate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici