Amy Winehouse riscă să nu mai cânte niciodată (Video)

Cântăreaţa Amy Winhouse, internată la sfârşitul săptămânii trecute din cauza unei infecţii pulmonare, şi-a distrus vocea din cauza numeroaselor petreceri cu droguri şi alcool şi riscă să nu mai înregistreze niciodată un alt album, susţin prietenii artistei, relatează femalefirst.co.uk.

16 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse riscă să nu mai cânte niciodată (Video)

Amy Winehouse riscă să nu mai cânte niciodată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, şefii casei de discuri cu care colaborează Amy Winehouse pentru următorul material discografic au declarat în repetate rânduri că "lucrul la noul album merge mai încet decât au sperat", din cauza problemelor de sănătate ale artistei britanice.

O sursă din anturajul cântăreţei a declarat pentru Daily Star: "Ea încă se luptă. Sperăm ca aşteptarea să merite efortul. Are mult geniu în ea, doar că are nevoie de ceva mai mult timp până să iasă afară".

Un purtător de cuvânt al lui Winehouse a declarat că nimeni nu trebuie să se îngrijoreze din cauza lipsei de material pentru următorul disc, deoarece "Amy nu are fixat niciun termen pentru lansarea albumului următor".

"Vechiul album se vinde încă bine. Ea intră des în studioul de înregistrări, dar casa de discuri n-a auzit deocamdată rezultatul final. Amy e bine", a adăugat aceeaşi sursă.

Autoarea piesei de succes "Rehab" a fost internată sâmbăta trecută pentru a i se face de urgenţă câteva radiografii pulmonare, deoarece a avut o nouă criză respiratorie, provocată de emfizemul pulmonar de care artista a fost deja tratată în luna iunie.

Amy Winehouse - "Back to Black"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici