Amy Winehouse s-a întors în Marea Britanie pentru a înregistra un nou album

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse s-a întors la Londra pentru a înregistra un nou album, după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia din Caraibe, unde a petrecut primele şase luni ale anului, informează thesun.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse s-a întors în Marea Britanie pentru a înregistra un nou album

Amy Winehouse s-a întors în Marea Britanie pentru a înregistra un nou album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit tabloidului britanic The Sun, Amy Winehouse arăta mai bine ca oricând, afişând o mină sănătoasă şi un bronz natural. Deşi a plâns în momentul în care a revenit pe solul britanic, purtătorul de cuvânt al cântăreţei a afirmat că aceasta "este cu adevărat bucuroasă că s-a întors în ţară" şi că "abia aşteaptă să îşi revadă familia şi prietenii".

Amy Winehouse urmează să intre direct în studioul de înregistrări pentru a realiza următorul ei album. Surse din presa britanică susţin că reprezentanţii Island Records, casa de discuri a divei britanice, şi-au pierdut răbdarea şi au respins deja mai multe cântece de influenţă reggae, compuse de Amy Winehouse în timpul petrecut în Caraibe.

Artista în vârstă de 25 de ani urmează să apară, totodată, în faţa unui tribunal britanic, fiind acuzată de agresiune. Ea a agresat-o pe Sherene Flash, în septembrie 2008, la Berkeley Ball, şi urmează să apară în faţa Curţii de magistraţi din Westminster pe 23 iulie.

Amy Winehouse a ajuns pentru prima oară în St. Lucia la sfârşitul anului 2008 şi a petrecut pe această insulă 71 de zile, încercând să îşi învingă dependenţa de droguri şi de alcool.

Cântăreaţa a revenit în Marea Britanie în luna martie, dar a decis să se întoarcă în St. Lucia la începutul lunii mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici