Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil îşi reînnoiesc jurămintele în închisoare

Cântăreaţa Amy Winehouse şi soţul său, producătorul Blake Fielder-Civil, îşi vor reînnoi, vineri, jurămintele de căsătorie, în cadrul unei ceremonii private, în închisoarea londoneză Pentonville.

2 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil îşi reînnoiesc jurămintele în închisoare

Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil îşi vor reînnoi jurămintele căsătoriei în închisoare

Winehouse speră ca ceremonia de reînnoire a jurămintelor să îl încurajeze pe Blake, aflat în închisoare din data de 10 noiembrie. Cei doi vor repeta jurămintele pe care le-au făcut, în luna mai, în timpul căsătoriei din Miami, informează femalefirst.co.uk.

"Când Blake a fost arestat pentru prima oară, cei doi şi-au declarat dragostea şi au promis că îşi vor reînnoi jurămintele de căsătorie. Le este foarte dor unul de celălalt", a declarat un apropiat al cântăreţei pentru publicaţia britanică Daily Star.

Amy Winehouse, în vârstă de 24 de ani, locuieşte momentan în vila starului rock Bryan Adams, situată în insula Mustique, din Caraibe, unde se pare că încearcă să-şi rezolve problemele legate de dependenţa de droguri.

Fielder-Civil va sta închis până la jumătatea lunii ianuarie, când va avea loc o nouă audiere în cazul în care este cercetat. El este acuzat că "a complotat" împreună cu un alt bărbat, Anthony Kelly, ca un barman, James King, să nu depună mărturie într-un alt proces care îl vizează. În acest al doilea proces, Fielder-Civil şi un complice, Michael Brown, sunt acuzaţi că l-au agresat şi rănit pe James King, pe 20 iunie. Se pare că soţul lui Amy Winehouse i-ar fi oferit barmanului suma de 200.000 de lire sterline pentru a nu depune mărturie la proces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici