Amy Winehouse, spitalizată din nou

Celebra cântăreaţă britanică Amy Winehouse a fost din nou spitalizată, într-o clinică din Londra, în cursul nopţii de luni spre marţi, în urma unei "reacţii adverse la medicamente", potrivit purtătorului de cuvânt al artistei.

15 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, spitalizată din nou

Amy Winehouse, spitalizată din nou (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Winehouse a avut "o reacţie adversă la o serie de medicamente pe care le ia în prezent pe bază de reţetă", a indicat purtătorul de cuvânt a starului britanic.

Amy Winehouse s-a internat într-o clinică privată din Londra, după ce s-a simţit foarte rău în cursul zilelor de duminică şi luni. Dependentă de droguri, cântăreaţa britanică urmează în prezent un program de dezintoxicare şi a avut o reacţie adversă la un anumit medicament pe care îl ia pentru a înlocui drogurile, a precizat un prieten al artistei, pentru tabloidul britanic Daily Mirror.

Cotidianul britanic The Sun informează că diva muzicii soul, în vârstă de 25 de ani, a suferit o adevărată criză luni, în urma unei dispute cu soţul ei, Blake Fielder-Civil, aflat în regim de eliberare condiţionată după ce a fost condamnat şi închis pentru agresarea unui patron de bar. Fielder-Civil a fost eliberat mai devreme decât era prevăzut, la începutul lunii noiembrie, cu condiţia să se interneze imediat într-o clinică de dezintoxicare. Fielder-Civil, în vârstă de 26 de ani, a pierdut, luni, un apel în justiţie prin care contesta condamnarea sa.

Cântăreaţa a fost internată în spital de mai multe ori în ultimul an.

Anul trecut, medicii au declarat că artista suferă de o "epuizare severă", în timp ce la începutul acestui an, Winehouse, care se luptă de mulţi ani cu dependenţa de cocaină şi heroină, s-a prăbuşit pe podeaua bucătăriei sale, în convulsii puternice, în urma unei supradoze. De asemenea, în vară, aceasta urmat un tratament împotriva unui emfizem pulmonar în stadiu incipient.

Amy Winehouse este de multă vreme în atenţia presei din cauza consumului de droguri şi a comportamentului său rebel. Cântăreaţa cu o voce excepţională şi autoare a albumului de succes "Back to Black", recompensat cu cinci premii Grammy, este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul acestui an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici