Amy Winehouse, spitalizată la Londra (Video)

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost internată de urgenţă, luni seara, într-un spital din Londra, după ce a făcut o alergie la nişte medicamente, artista putând fi externată marţi dimineaţă, potrivit purtătorului de cuvânt al acesteia, Chris Goodman.

14 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, spitalizată la Londra (Video)

Amy Winehouse, spitalizată la Londra (Video)

Artista, care a fost internată de mai multe ori în centre de dezintoxicare, a părăsit, marţi, în jurul orei 09.00 GMT, University College Hospital din Londra, unde a fost internată de urgenţă, luni seara.

Amy Winehouse are o stare psihică pozitivă, a indicat aceeaşi sursă.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a indicat că Amy "se odihneşte" acasă la ea, în Camden, nordul Londrei, unde se mai află tatăl ei, Mitch Winehouse, şi managerul său.

Artista a făcut o alergie la medicamente, a indicat Goodman.

"Am fost solicitaţi în jurul orei 20.40 (luni seara, n.r.), la o adresă din nordul Londrei... pentru o femeie care nu se simţea bine. Am trimis o ambulanţă şi o maşină, iar pacienta a fost transportată la spital", potrivit purtătorului de cuvânt al serviciului de ambulanţă.

"Diva thrash" a muzicii soul a mai fost spitalizată o dată, în iunie, după ce şi-a pierdut cunoştinţa pe când se afla la ea acasă. Medicii au diagnosticat-o cu emfizem pulmonar în stadiu incipient.

 

La jumătatea lunii iulie, tatăl cântăreţei a declarat că îi este frică de faptul că fiica sa va avea parte de o "moarte lentă şi dureroasă", dar că temerea sa cea mai mare este ca aceasta să nu moară din cauza unei supradoze de droguri.

În ultimul an, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul acestui an.

Winehouse, în vârstă de 24 de ani, a câştigat cele mai importante cinci distincţii la ediţia din 2008 a premiilor Grammy, pentru cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec - "Rehab" -, revelaţia anului, cea mai bună artistă pop solo şi cel mai bun album pop - "Back to Black", cu care a devenit celebră la nivel internaţional. De asemenea, cântăreaţa a primit trei premii Ivor Novello, care recompensează excelenţa în compoziţia muzicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici