Amy Winehouse spune că mariajul ei s-a încheiat (Video)

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a spus recent, unor surse din anturajul său, că mariajul ei cu Blake Fielder-Civil s-a încheiat, după ce acesta a părăsit-o pentru un model german, Sophie Schandorff, informează newsoftheworld.co.uk.

18 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse spune că mariajul ei s-a încheiat (Video)

Amy Winehouse spune că mariajul ei s-a încheiat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Winehouse, care se confruntă de multă vreme cu dependenţa de droguri, a declarat că relaţia cu soţul ei, Blake Fielder-Civil, era bazată exclusiv pe sex şi că, în prezent, nu mai există nicio posibilitate de reconciliere între ei.

Winehouse i-a spus unei prietene apropiate că este conştientă de faptul că mariajul ei, care a durat 17 luni, se va termina printr-un divorţ.

Fielder-Civil a fost condamnat la 27 de luni de închisoare în luna iulie, după agresarea lui James King, un barman în vârstă de 36 de ani, din estul Londrei.

Judecătorii britanici au considerat, totuşi, că pot să îl elibereze mai devreme, după ce Fielder-Civil a fost de acord să se interneze imediat într-o clinică de tratare a dependenţei de droguri.

La rândul ei, cântăreaţa britanică în vârstă de 25 de ani a fost spitalizată de mai multe ori în această toamnă şi nu şi-a vizitat niciodată soţul la clinica unde acesta a fost internat după eliberarea din închisoare.

"Amy a plâns foarte mult în ultimele săptămâni, dar acum poate să accepte realitatea", a declarat o sursă apropiată artistei britanice. "Încă îl iubeşte foarte mult pe Blake, dar a înţeles că ei doi nu mai au niciun viitor împreună", a adăugat aceeaşi sursă.

Winehouse i-a mărturisit aceleiaşi prietene faptul că relaţia cu soţul ei, Fielder-Civil, în vârstă de 26 de ani, a fost una bazată exclusiv pe sex şi ei doi s-au încurajat reciproc în această privinţă, depăşindu-şi de multe ori limitele.

Winehouse a menţionat faptul că Fielder-Civil a convins-o să aibă relaţii sexuale cu alte femei, cu mai mulţi parteneri, dar şi experienţe sado-masochiste.

În ultimul an, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa.

Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul acestui an.

Amy Winehouse - "Stronger than me"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici