Amy Winehouse, sub "arest la domiciliu" (Video)

Amy Winehouse a mărturisit, într-un interviu pentru revista Rolling Stone, că a luat droguri în timp ce se trata pentru dependenţa de heroină, motiv pentru care şefii casei sale de discuri au pus-o sub "arest la domiciliu".

32 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, sub "arest la domiciliu" (Video)

Amy Winehouse, sub "arest la domiciliu"

Aceasta este ultima dintr-o lungă serie de măsuri pe care anturajul lui Amy Winehouse le-a luat pentru ca artista britanică să scape de viciile sale şi să se întoarcă pe scena muzicală, informează mirror.co.uk.

Amy a recunoscut: "Nu am urmat niciodată un tratament de dezintoxicare - adică, nu l-am urmat nicodată cum trebuie. Sunt tânără, sunt îndrăgostită şi câteodată fac pe nebuna". "Dar niciodată nu mi-am spus: «Amy, adună-te»", a mai spus cântăreaţa.

"Să fiu sinceră, soţul meu e plecat, mă plictisesc, sunt tânără. Am simţit că nu mai am pentru ce trăi. Am trecut printr-un moment greu", a mai spus cântăreaţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici