Amy Winehouse, surprinsă în pat cu fostul soţ de către tatăl ei

Cântăreaţa Amy Winehouse a fost surprinsă în pat cu fostul soţ, Blake Fielder-Civil, de către tatăl ei, Mitch, care s-a declarat "bolnav de îngrijorare" în urma acestui incident, informează tabloidul britanic The Sun, în ediţia online.

118 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, surprinsă în pat cu fostul soţ de către tatăl ei

Amy Winehouse, surprinsă în pat cu fostul soţ de către tatăl ei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mitch, fostul taximetrist în vârstă de 58 de ani, suferind de o afecţiune a inimii şi de hipertensiune, l-a dat afară pe Blake Fielder-Civil din locuinţa fiicei sale din Hadley Wood, un cartier din partea de nord a Londrei.

"Mitch urăşte faptul că el (fostul soţ al lui Amy Winehouse - n.r.) a reapărut, iar acest fapt îl îmbolnăveşte. Blake l-a implorat pe Mitch să nu îl lovească atunci când l-a prins. Mitch a fost extrem de furios şi încă mai este şi acum. Nu-i vine să creadă că Blake s-a strecurat din nou în viaţa fiicei sale", a declarat un apropiat al tatălui cântăreţei.

Aceasta a fost prima întâlnire dintre Amy Winehouse şi fostul ei soţ în ultimele 14 luni.

"Crede că acesta este cel mai prost scenariu pentru Amy. Tocmai atunci când începuse să îşi pună ordine în viaţă, bărbatul care a tras-o spre prăpastie a revenit în viaţa ei. Mitch se roagă ca istoria să nu se repete", a adăugat aceeaşi sursă.

Mitch a apărut în documentarul "Saving Amy", difuzat de postul de televiziune Sky, în luna august. În acest film, tatăl celebrei cântăreţe a declarat că cei doi tineri "ar putea să se ucidă unul pe celălalt dacă vor forma din nou un cuplu".

Producătorul muzical Blake Fielder-Civil, în vârstă de 27 de ani, a anunţat, în ianuarie, că intenţionează să ceară divorţul, invocând un adulter comis de soţia lui, Amy Winehouse, în vârstă de 25 de ani, supranumită "diva trash a muzicii soul".

Cei doi s-au căsătorit la Miami, în mai 2007, şi au avut o relaţie tumultuoasă, ce a culminat cu trimiterea după gratii a lui Blake Fielder-Civil, pentru o bună parte din anul 2008, pentru agresarea fizică a unui patron de bar şi obstrucţionarea justiţiei. Divorţul dintre Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil a fost pronunţat în iulie 2009.

Amy Winehouse se luptă cu dependenţa de droguri încă de când a devenit celebră, în 2007, graţie albumului "Back to Black", bine primit de public şi lăudat de critici. Anul trecut, faimoasa cântăreaţă a câştigat cinci premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici